Ipetboom миленичиња мачка за мачка играчка играат и побарајте играчки кучиња играчки мачиња играчки интерактивни флатери мачки играчки мачки забивање стапчето играч?

Ipetboom миленичиња мачка за мачка играчка играат и побарајте играчки кучиња играчки мачиња играчки интерактивни флатери мачки играчки мачки

Това е достапна
DEN 300.80
Количина на стоки:

Интерактивна играчка за мачки- Тоа е како смешна играчка за грамофони за мачки да вежба флексибилност на мачки, да ја натерате вашата мачка да се в inубува во трчање и играње Интерактивни играчки за мачки за мачки во затворен простор- направете ги вашите мачки да бидат повеќе заинтересирани да играат со нив. Помогнете да ја намалите здодевноста и раздвојувањето на вашите миленици. Задевање на мачки за задевање- Оваа играчка за грамофони за играчки за мачки обезбедува часови вежбање и самоубиство за здравствена заштита и здодевност. Играчка за забава со мачки- Мулти-функционална играчка за мачки ги стимулира сетилата на вашата мачка и ловечките инстинкти, ова ќе ја зголеми нивната чувствителност и нема да предизвика прогонство на мебелот дома. Автоматска играчка за мачки- Играта ќе му помогне на физичкиот развој и координација на младите мачиња. Интерактивна играчка за мачки- Тоа е како смешна играчка за грамофони за мачки да вежба флексибилност на мачки, да ја натерате вашата мачка да се в inубува во трчање и играње. Интерактивни играчки за мачки за мачки во затворен простор- направете ги вашите мачки да бидат повеќе заинтересирани да играат со нив. Помогнете да ја намалите здодевноста и раздвојувањето на вашите миленици. Задевање на мачки за задевање- Оваа играчка за грамофони за играчки за мачки обезбедува часови вежбање и самоубиство за здравствена заштита и здодевност. Играчка за забава со мачки- Мулти-функционална играчка за мачки ги стимулира сетилата на вашата мачка и ловечките инстинкти, ова ќе ја зголеми нивната чувствителност и нема да предизвика прогонство на мебелот дома. Автоматска играчка за мачки- Играта ќе му помогне на физичкиот развој и координација на младите мачиња. Пакетот вклучува 1 x карактеристики на играчки за миленичиња - изработени од ABS материјал, многу еколошки и издржлив за временска употреба мачка играчка. - Креативни играчки за топки за патеки со задевање стап на неа, можете да комуницирате со вашите миленици и да се забавувате од неа електрична играчка за мачки.

Основните својства

Додатоци на производот