авкнилакав Кутија За Отпадоци Од Нерѓосувачки Челик За Контрола На Мирис На Мачки И Зајаци Нелеплива Мазна Лесна За Чистење Никогаш Не Се Наведнува Отпорна На Рѓа ?

авкнилакав Кутија За Отпадоци Од Нерѓосувачки Челик За Контрола На Мирис На Мачки И Зајаци Нелеплива Мазна Лесна За Чистење Никогаш Не

Това е достапна
DEN 2.00
Количина на стоки:

Големина : Околу 45х35х10см/17, 72х13, 78х3, 94ин БЕЗ ЛЕПЛИВОСТ : сѐ лесно се лизга, многу полесно се чисти од пластиката, исто така прави огромна разлика во мирисот. Ако веќе сте уморни од мирисот во вашата пластична тава, купете ја оваа кутија за отпадоци, тоа во голема мера ќе ви го спаси носот. 100% сосема нов и висок квалитет. ДОЛГОТРАЈНИ И НИКОГАШ НЕ ' РЃА : Изработени од врвен нерѓосувачки челик, еколошки. Ова ќе биде ВАШАТА ПОСЛЕДНА кутија за отпадоци и ќе се покаже како најдобра набавка. ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК : нерѓосувачкиот челик има карактеристики на одлична контрола на мирисот, без гребнатини, исклучително цврст за активни мачки или зајаци. Ако страдате со стара, миризлива, изгребана пластична кутија за отпадоци што не можете лесно да ја исчистите или е трајно валкана, нашата кутија за отпадоци од нерѓосувачки челик може да ги реши вашите проблеми. Кутија За Отпадоци од Нерѓосувачки Челик За Контрола На Мирис На Мачки И Зајаци Нелеплива Мазна Лесна За Чистење никогаш Не Се Наведнува отпорна на Рѓа кутија за отпадоци од нерѓосувачки челик екстра голема за мачки карактеристики : 100% сосема нов и висококвалитетен НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК : нерѓосувачкиот челик има карактеристики на одлична контрола на мирисот, без гребнатини, исклучително цврст за активни мачки или зајаци. Ако страдате со стара, миризлива, изгребана пластична кутија за отпадоци што не можете лесно да ја исчистите или е трајно валкана, нашата кутија за отпадоци од нерѓосувачки челик може да ги реши вашите проблеми.ДОЛГОТРАЈНИ И НИКОГАШ НЕ ' РЃА : Изработени од врвен нерѓосувачки челик, еколошки.

Основните својства

Material:
Stainless Steel
Size:
Approx.45x35x10cm/17.72x13.78x3.94in
Package Includes:
1 x Cat Litter Box
note:
1.Please allow 1-2cm errors due to manual measurement, make sure that you do not mind before you order.
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :

Додатоци на производот