Дрвен Кауч ЗА Импровизирана Лежалка ОД Лижонг, Кревет За Миленичиња Во Форма На Санка, Фенси Столче За Лулашка Од Цврсто Дрво, Стол 2 во 1 И Импровизирани Лежалки Цвр?

Дрвен Кауч ЗА Импровизирана Лежалка ОД Лижонг, Кревет За Миленичиња Во Форма На Санка, Фенси Столче За Лулашка Од Цврсто Дрво, Стол 2 во 1

Това е достапна
DEN 0.33
Количина на стоки:

●Безбеден и мебел, отстранливото и перено платно го прави потрајно Вентилацијата на платното и растојанието од подлогата на импровизирана лежалка ја прават мачката да игра и да спие поудобно на неа. ●ЛЕСНО ЗА СКЛОПУВАЊЕ : креветот за мачки е лесен за склопување и расклопување. Секоја единица доаѓа со шрафцигер за вашето лесно склопување. ●ЗА ПОВЕЌЕТО ВИДОВИ МАЧКИ : Малите Кучиња, мачките и сите други мали миленичиња што можеби ги имате ќе го сакаат нивниот нов кревет. Удобно држи до 10-22 килограми. Дрвен Кауч За Импровизирана Лежалка За Мачки, Кревет За Миленичиња Во Форма На Санки, Фенси Столче За Лулашка Од Цврсто Дрво, Стол 2 во 1 И Импровизирани Лежалки Цврсти И Издржливи Кревети За Миленичиња Изработени од Цврсто Дрво Карактеристики : За Здрава И Безбедна Мачка Направена од борово дрво за силен и издржлив кревет за мачки и е здрава и безбедна за секојдневна употреба на мачки. Основата на импровизирана лежалка е обоена со лак на база на вода и е безбедна и за животните. За перницата за импровизирана лежалка, користиме природни памучни ткаенини кои се удобни и меки на допир. Безбеден и Цврст Нашиот цврст кревет за мачки е изработен од дрвена рамка структура, која е силна, стабилна и е дизајнирана и изградена да трае со години. Нема потреба да се грижите дали ќе падне или тресе, стабилноста ја додаваат и малите силиконски стапала за да не се лизне импровизирана лежалка на подот.

Основните својства

Додатоци на производот