Чешел за заби за мачки, Чешел За Заби За Кучиња Фино Растојание Меѓу Забите Ефикасно Отплеткување На Пренослива Лабава Коса Заоблен Врв За Домашни Миленици За Мачк?

Чешел за заби за мачки, Чешел За Заби За Кучиња Фино Растојание Меѓу Забите Ефикасно Отплеткување На Пренослива Лабава Коса Заоблен

Това е достапна
DEN 107.84
Количина на стоки:

ЕФИКАСНО : чешел за заби За Миленичиња е погоден за секојдневно чешлање и околу лицето, делумно чешлање на јазолот на пазувите и стапалата или за создавање слатки пигтили МАЛ И ПРЕНОСЛИВ : Чешел За чешлање Кучиња е мал и лесен лесен за носење, компактната големина го прави избор на забавата за миленичиња во заминување. ФИНО РАСТОЈАНИЕ МЕЃУ ЗАБИТЕ : Чешел За заби За Мачки има заоблени врвови и фино растојание за полесен пристап до косата и користи челични игли за долг живот. ШИРОКО КОРИСТЕН : Чешел за Отплеткување миленичиња е погоден за измет на очите, нечистотија, коса на лицето на кучињата и мачките. Секогаш и бидете суви за да избегнете раст на ситна нечистотија. УБАВА и ПРАКТИЧНА : чешел за заби За Миленичиња со едноставен дизајн, убав и практичен, оригиналниот дизајн на сјаен лак од дрво и судир на челични игли поелегантна мода. ЕФИКАСНО : чешел за заби За Миленичиња е погоден за секојдневно чешлање и околу лицето, делумно чешлање на јазолот на пазувите и стапалата или за создавање слатки пигтили. ФИНО РАСТОЈАНИЕ МЕЃУ ЗАБИТЕ : Чешел За заби За Мачки има заоблени врвови и фино растојание за полесен пристап до косата и користи челични игли за долг живот. ШИРОКО КОРИСТЕН : Чешел за Отплеткување миленичиња е погоден за измет на очите, нечистотија, коса на лицето на кучињата и мачките. Секогаш и бидете суви за да избегнете раст на ситна нечистотија. МАЛ И ПРЕНОСЛИВ : Чешел За чешлање Кучиња е мал и лесен лесен за носење, компактната големина го прави избор на забавата за миленичиња во заминување.

Основните својства

Item Type:
Pet Teeth Comb
Material:
Original Wood, Copper, Steel
Size:
Approx. 10.5x2cm / 4.1x0.8in
Use:
For pet face, around the eyes, ears, mouth, feet and other fine comb open knots
Package List:
1 xPet Teeth Comb :
1. Please comb slowly in the direction of hair growth. :
2.If the eye area is very hard or hard to comb down the dirty things, do not pull hard available wet wipes to soften first, then use the face comb to comb down. :
3. After use, the hair and dirt on the face comb, wipe with a soft wipe and keep in a dry place. :
4. Please allow for some errors in manual measurements. :

Додатоци на производот