Кутија За Отпадоци За Мачки Фоновкс Затворени Мачки Тава За Отпадоци За Мачки Тоалет За Мачиња Зголемете Го Нелизгачкото Дно Пренослив Послужавник За Отпадоци За ?

Кутија За Отпадоци За Мачки Фоновкс Затворени Мачки Тава За Отпадоци За Мачки Тоалет За Мачиња Зголемете Го Нелизгачкото Дно Пренослив Послужавник

Това е достапна
DEN 1.67
Количина на стоки:

●Димензија На Тоалетот За миленичиња} тоалетот За тава за отпадоци е со големина 40cmx36cmx18cm/15, 75nch14, 17nchx7, 09inch, погоден за мачки во затворен простор, кучиња, зајаци, возрасни стаорци, шиншила, итн ●Висококвалитетен Материјал●нашата кутија за отпадоци за мачки изработена од врвен пп материјал, тркалезна и мазна површина, стабилна и издржлива за долготрајна употреба. Задебелување и цврсто дно со лента против лизгање, анти превртување. €Карактеристика€голем капацитет послужавник за отпадоци од мачки со отворен врв го освежува воздухот и ги отстранува непријатните мириси од тоалетот за тенџере, отпорен на истекување педалата за отпорност на гребење. ●Лесно За Чистење●тава За нокшир За Мачиња со рачка и шуплива Лажица, удобна за држење. Отстранлив дизајн за лесно чистење, удобен и практичен. €Анти Прскање€новина круг миленичиња тоалет е дизајниран со полу затворен и додадена висина рамка, може ефикасно да се спречи мачка легло фрли надвор од креветот околу собата. Опис : - + Висококвалитетен Материјал●нашата кутија за отпадоци за мачки изработена од врвен пп материјал, тркалезна и мазна површина, стабилна и издржлива за долготрајна употреба. Задебелување и цврсто дно со лента против лизгање, анти превртување. - +Анти Прскање+новина круг миленичиња тоалет е дизајниран со полу затворен и додадена висина рамка, може ефикасно да се спречи мачка легло фрли надвор од креветот околу собата.

Основните својства

- Material:
PP
- 40cmx36cmx18cm/15.75inchx14.17inchx7.09inch :
Package Includes:
1 Cat Litter Box Tray :
1 Cat Litter Spoon :
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors. :

Додатоци на производот