Легендог 3 парчиња чинии за мачки, слатки чинии за храна за мачки, чинија со мачки од не'рѓосувачки челик, чинии за мачки за храна и вода, сад за храна со мачки со лажи?

Легендог 3 парчиња чинии за мачки, слатки чинии за храна за мачки, чинија со мачки од не'рѓосувачки челик, чинии за мачки за храна и вода, сад

Това е достапна
DEN 1.33
Количина на стоки:

Апликација : Чашите за храна за мачки се погодни за мали кучиња, мачки, кутриња и мачиња за употреба, совршени за држење на сува кибела, влажна храна, третмани или вода Доказ за лизгање : Дното на чинијата со мачки има гумен прстен спречува лизгање кога вашите миленици јадат. Добар материјал : Садот за мачки е изработен од висококвалитетен не'рѓосувачки челик и гума, лажичката за храна е изработена од висококвалитетна пластика, распрскувана, безбедна и издржлива. Лесно за чистење : Овој сад за фидер за мачки е навистина лесен за чистење со вода, тоа е погодно за вас. Единечна големина : Мачка со мачки : Д*Н : 15,2*3,5 см (5,98*1. Лажичка за храна : Бесплатна големина. Апликација : Чашите за храна за мачки се погодни за мали кучиња, мачки, кутриња и мачиња за употреба, совршени за држење на сува кибела, влажна храна, третмани или вода. Доказ за лизгање : Дното на чинијата со мачки има гумен прстен спречува лизгање кога вашите миленици јадат. Добар материјал : Садот за мачки е изработен од висококвалитетен не'рѓосувачки челик и гума, лажичката за храна е изработена од висококвалитетна пластика, распрскувана, безбедна и издржлива. Лесно за чистење : Овој сад за фидер за мачки е навистина лесен за чистење со вода, тоа е погодно за вас.

Основните својства

Додатоци на производот