инхом 304 Нерѓосувачки Универзален Кревет Рамка Хардвер Ореви И Завртки 2-1/2 Долги, Превоз Завртки, Завртки и Ореви Комплет )

инхом 304 Нерѓосувачки Универзален Кревет Рамка Хардвер Ореви И Завртки 2-1/2 Долги, Превоз Завртки, Завртки и Ореви Комплет )

Това е достапна
DEN 158.24
Количина на стоки:

Нашиот комплет за завртки и навртки за разлика од другите завртки од галванизиран челик, тој е висококвалитетен нерѓосувачки челик 304, може да трае долго бидејќи е навистина силен и издржлив Вклучен е пакет за асортиман на навртки и завртки : 8 Парчиња 1/4" х 2-1/2" долги завртки, 8 ПАРЧИЊА шестоаголни навртки, 8 ПАРЧИЊА Рамни подлошки. Комплетите за навртки и завртки изработени од висококвалитетен нерѓосувачки челик 304 со висока јачина имаат добра отпорност на корозија во сурови средини како што се студено време, висока температура и области со висока влажност. Тие имаат одлична отпорност на оксидација, што може да обезбеди долгорочна употреба. Завртките за рамката на креветот може да се користат на хардверот на рамката на креветот, насловот, креветчето, металната рамка, полицата, а може да се користат и на модифицирани делови. Комплетот за завртки и навртки од нерѓосувачки челик може да се инсталира на дупката на објектот со неговиот квадратен врат, спречува завртката да се врти додека навртката е затегната за да може лесно да се инсталира со клучот настрана. завртки од нерѓосувачки челик и навртки комплет тркалезна глава го прави неспокојот по инсталацијата и нема да гребе други предмети, особено за рачно изработен мебел. Карактеристики Бидејќи главите на завртките за превоз се тркалезни, нема дизајн на корисни електрични алати како што се вкрстени жлебови или внатрешни шестоаголници и тие можат да играат улога во спречувањето на кражба во вистинскиот процес на поврзување.

Основните својства

Додатоци на производот