Wlrrcwdttc Прилагодлива Висина Кревет Рамка Центар Поддршка Нозе 7.28 - 10 инчи, Метални Кревет Нозе За Челик Кревет Рамка/Дрвени Кревет Центар Летва/Мебел, Тешки Кревет Но?

Wlrrcwdttc Прилагодлива Висина Кревет Рамка Центар Поддршка Нозе 7.28 - 10 инчи, Метални Кревет Нозе За Челик Кревет Рамка/Дрвени Кревет

Това е достапна
DEN 335.84
Количина на стоки:

●Опсег На Прилагодување на висината ● висината На нозете за поддршка на креветот може да се прилагоди со основата за вртење за да се избере вистинската висина за да одговара на нерамни подови Неприлагодената оригинална висина е 7,28 инчи (18,5 см), најдолгата вкупна должина може да се прилагоди на 10 инчи (25,5 см) проверете ги информациите за големината пред да купите за да бидете сигурни дека големината е токму она што ви треба . ①Применливост оваа ногарка за кревет е погодна за повеќето рамки за кревети или друг мебел. Нозете на креветот можете да ги монтирате на аглите на рамката на креветот, на страните на рамката на креветот, во центарот на рамката на креветот или на летвите. Силна и издржлива поддршка за рамката на креветот. ①Метод на инсталација ① имајте дупки за инсталирање : порамнете ги двојните дупки на рамката на креветот со двојните дупки на нозете на креветот, а потоа затегнете ги завртките и навртките. ②инсталација без дупки : Стегнете ја рамката на креветот со ногата на креветот и помошната плоча, а потоа затегнете ги завртките и навртките. €Одличен Материјал Q нозете На Креветот се изработени од висококвалитетен челик, во комбинација со повеќеслоен процес на боја за печење. Површината е мазна и деликатна, нема да ' рѓа. Покрај тоа, го задебеливме и задебеливме ѕидот на цевката, завртката за прилагодување на дното и подлогата за стапала на ногата на креветот. Дијаметарот на завртката за прилагодување на дното е 12мм, што е подебело од општата нога на креветот, не е лесно да се олабави и има силна носивост. Долната подлога за стапала не само што не се лизга, туку може и да ја намали бучавата. €Ефективни ● Кога рамката на креветот и креветот добиваат оштетување и почнуваат да попуштаат, користењето на нозете за замена на креветот е исплатливо решение. И, исто така, ќе го продолжи животниот век на вашата постелнина / Дрвена Летва /Рамка За Кревет На Платформа. Со цел рамномерно распределување на тежината на креветот за оптимално носење тежина, се препорачува истовремено да се користат 8-10 нозе на креветот. ●Список за пакување ● 7,28-10 инчни прилагодливи нозе За кревет X 2, 2,36 инчи долги завртки За фиксирање X 4, фиксирање на навртки X 4, монтажа помошна плоча X 2 за да ја намалите непотребната кавга, проверете ги информациите за големината пред да купите - - - - - -.

Основните својства

Додатоци на производот