Заклучување на сопирачката на сопирачката на диск, 2 пакувања за безбедност на велосипеди против кражба, мини брави за сопирачки со мотор, за моторцикл, патниот цик?

Заклучување на сопирачката на сопирачката на диск, 2 пакувања за безбедност на велосипеди против кражба, мини брави за сопирачки

Това е достапна
DEN 2.33
Количина на стоки:

Водоотпорна : Со водоотпорна функција, таа продолжува да работи во дождливи денови и никогаш не 'рѓа Издржлив : Направено од висококвалитетен цилиндер за заклучување на не'рѓосувачки челик и цинк, издржлив и не е лесен за оштетување. Безбедно : прикачен на дискот, тешко е да се отстрани без клучот, одлична функција против кражба. Лесен за употреба : Еден притиснете за да се заклучите лесно и брзо. Кликнете на копчето за заклучување за да го заклучите. Две клучеви : Обезбедени се две клучеви и внатрешната структура на заклучувањето е специјално повеќеслојна. Водоотпорна : Со водоотпорна функција, таа продолжува да работи во дождливи денови и никогаш не 'рѓа. Издржлив : Направено од висококвалитетен цилиндер за заклучување на не'рѓосувачки челик и цинк, издржлив и не е лесен за оштетување. Безбедно : прикачен на дискот, тешко е да се отстрани без клучот, одлична функција против кражба. Лесен за употреба : Еден притиснете за да се заклучите лесно и брзо. Кликнете на копчето за заклучување за да го заклучите. Две клучеви : Обезбедени се две клучеви и внатрешната структура на заклучувањето е специјално повеќеслојна.

Основните својства

Додатоци на производот