Zyyini 2pin Прекинувач За Напојување Кабел, ЗА Atx Компјутерска Шасија Копче За Вклучување На Матичната Плоча Скокач Прекинувач Со Црвена Црна 2 * 50cm Жици, ЗА ATX Шасија, Мом?

Zyyini 2pin Прекинувач За Напојување Кабел, ЗА Atx Компјутерска Шасија Копче За Вклучување На Матичната Плоча Скокач Прекинувач

Това е достапна
DEN 1.00
Количина на стоки:

КОНТАКТ ПРЕКИНУВАЧ ЗА НАПОЈУВАЊЕ жица : Контакт кабел за прекинувач за напојување за кабел за прекинувач за десктоп компјутер, идеален за замена на кабелот за прекинувач за напојување НА КОМПЈУТЕР и КАБЕЛ за прекинувач ЗА РЕСЕТИРАЊЕ ДВЕ ЖИЦИ : прекинувачот за домаќин доаѓа со две црвени и црни жици од 50 см за лесен распоред во куќиштето на КОМПЈУТЕРОТ. ПРИКЛУЧОК И ИГРА : ABS материјал atx шасија прекинувач за напојување линија е совршено погоден за 2pin матичната плоча прекинувач за напојување конектор, нема потреба да се вози, приклучок и игра. ПРИМЕНИ на : скокач за прекинувач на главната табла За рестартирање може да се користи за кабел за прекинувач за десктоп компјутерски домаќин, погоден ЗА КАБИНЕТ АТХ, кабел за прекинувач за моментално ресетирање и кабел за прекинувач за рестартирање. ЌЕ ДОБИЕТЕ : Купи старт подигање линија и ќе добиете : 1 x Скокач Прекинувач. Приклучок и игра, лесен за употреба, мини пренослив. Спецификација : Материјал : Abs Модел : Atx Компјутер Шасија Копче За Напојување Матична Плоча Скокач Прекинувач Апликација : ЗА Atx Шасија Пакет Листа : 1 x Скокач Прекинувач.

Основните својства

Material:
ABS
Model:
ATX Computer Chassis Power Button Motherboard Jumper Switch
Application:
for ATX chassis
Package List:
1 x Jumper Switch :

Додатоци на производот