ЈАНРОНГ Кафеава Коса Додатоци Во Собата Жени Девојки Без Бразда Еластични Гумени Ленти за Густа Коса &засилувач; Тенка Коса Мода Коса Канџи Во Собата (Барети Коса В?

ЈАНРОНГ Кафеава Коса Додатоци Во Собата Жени Девојки Без Бразда Еластични Гумени Ленти за Густа Коса &засилувач; Тенка Коса Мода Коса

Това е достапна
DEN 143.84
Количина на стоки:

●Ќе Добиете Комплет Додатоци за Коса ЈАНРОНГ● : 3 ПАРЧИЊА 4,3 Инчи Голема Канџа За Коса, 20 ПАРЧИЊА Мини Мал Клип За Коса, 24 ПАРЧИЊА Бронзен Клип Со Еден Збор,20 ПАРЧИЊА Шминка Без Траги,8 ПАРЧИЊА Телефонски Жични Врски за Коса, 1000 ПАРЧИЊА Гумена Лента за Еднократна употреба ®Голема Вредност : КОСТУМИТЕ ЗА Штипки ЗА Коса ЈАНРОНГ Се Совпаѓаат Според Различни Сценарија За Употреба, добро Ја Држат косата на место клиповите за канџи неутрален е силен, безбеден и удобен при туширање, возач, дом, јога или забава. најдобра коса усни пакет за жени и девојки. ●Нелизгачки И Издржлив Q : Овие Клипови За Канџи се Направени од Цврста Пластика и Нема да се Скршат кога Ќе Паднат.Бројот на додатоци за Коса е Доволен За Користење и Споделување Со Семејството и Пријателите долго време. ①Материјал е Изработен Од Висококвалитетна Смола и Силен Пролетен Материјал, Може Да Собере Дури И Многу Густа Коса.Финишот е Толку Мазен што не Треба да се Грижите дали Ќе Ја Оштетите Косата Додека ја Носите или Ќе Ја Изгубите. Qualtaly : janrong Бренд Се Фокусира На Квалитетни Производи и Услуги на Клиентите. Ако Имате Какви било Прашања, Ве Молиме Почувствувајте Да Контактирате Со Нас и Ние ќе Ви Се Вратиме Во Рок Од 24 Часа. БЕЗ ЛИЗГАЊЕ ЏАМБО КАНЏИ КЛИПОВИ : постојат 8 канџи на секоја страна на косата зафат.металната пружина и дизајнот на внатрешните заби му овозможуваат Да Ја држи Вашата густа коса Доволно цврсто долгите клипови за коса ќе се држат цврсто, совршени за густа, тенка, кадрава или права коса. ДОСТАПЕН КОМПЛЕТ КЛИПОВИ за КОСА : Клипот За Канџи е Направен Материјал од цврст. ЕДНА ГОЛЕМИНА ОДГОВАРА На сите : овие големи штипки за коса се совршени за дами од сите возрасти, облечени за одличен изглед секојдневно.Ние веруваме ДЕКА канџите ЗА коса ЈАНРОНГ ќе бидат вашиот најдобар избор. Издржлива Мини Канџа За Коса. 10 ПАРЧИЊА Црна + 10 ПАРЧИЊА Желка. Погоден за возрасни жени или деца. Ефикасно фаќа скршена коса. Без свиткување : дизајниран без заби што нема да остави бразда на вашата коса дури и по долго време носење. Одлични додатоци за коса : без бразда, без обележување, без свиткување на клипови за коса кои се совршени за секоја фризура особено тресне.

Основните својства

Додатоци на производот