Клипови за коса За Жени, 12 парчиња Салонски Клипови За Коса Поставете Професионален Домашен Пренослив Розов Пресек Штипки За Коса Алатка За Стилизирање Патка Мета?

Клипови за коса За Жени, 12 парчиња Салонски Клипови За Коса Поставете Професионален Домашен Пренослив Розов Пресек Штипки За Коса Алатка

Това е достапна
DEN 2.00
Количина на стоки:

Клипови За коса Сребрен Стајлинг Клипови За Коса Комплет Клип За Коса : Важна и неопходна алатка за стилизирање на косата, достапни се 12 парчиња клипови за коса, доволно за да ги задоволат вашите потреби за употреба и замена, едноставни и практични Метален Фризерски Салон За Коса Зафаќа Повеќе Применливи Сценарија : Мала тежина и во мала големина, лесна за чување и носење, лесно може да се стави во вашата торба, совршена за индивидуална употреба и фризерски салон. АБС Материјал Метал Алигатор Клипови За Коса Иглички : Сечење клип за коса усвојува одличен МАТЕРИЈАЛ ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, безбеден и еколошки, цврст и цврст, не е лесен за кршење, стабилен и отпорен на абење, издржлив за употреба. Лејди Метал Патка Бил Делење Клипови Безбедно За Употреба : клипот За Коса нема да ја повлече вашата коса, ниту ќе остави вдлабнатини или јазол во косата, може да ги држи сите видови коса како густа и тенка коса. Клипови За Коса Од патка За Пресекување На Косата : Лесно исечете ја косата со различна дебелина, количина и типови, држи коса при сечење, обликување или сушење со фен; совршен за пресекување на косата. Клипови За коса Сребрен Стајлинг Клипови За Коса Комплет Клип За Коса : Важна и неопходна алатка за стилизирање на косата, достапни се 12 парчиња клипови за коса, доволно за да ги задоволат вашите потреби за употреба и замена, едноставни и практични. Метален Фризерски Салон За Коса Зафаќа Повеќе Применливи Сценарија : Мала тежина и во мала големина, лесна за чување и носење, лесно може да се стави во вашата торба, совршена за индивидуална употреба и фризерски салон.

Основните својства

Item Type:
Sectioning Hair Clip
Material:
ABS
Color:
Pink
Product Size:
Approx. 11.5 x 1.5 x 2.5cm / 4.5 x 0.6 x 1in
Package List:
12 x Hair Clip:
4 x Silicone Band:
Note:
Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:

Додатоци на производот