Спа Лента За Глава За Жени Сунѓер Спа Лента За Глава Шминка Лента За Нега На Кожа Подуена Спа Лента За Глава Тери Пешкир Ткаенина Ткаенина Лента За Глава За Миење Ли?

Спа Лента За Глава За Жени Сунѓер Спа Лента За Глава Шминка Лента За Нега На Кожа Подуена Спа Лента За Глава Тери Пешкир Ткаенина Ткаенина

Това е достапна
DEN 159.84
Количина на стоки:

● Што Ќе Добиете ● - ќе добиете сунѓерска спа лента за глава и две скринчи, совршени за вашата дневна рутина за нега на кожа ●Материјал● - оваа лента за глава е главно изработена од сунѓер и фротир. Овие ленти за нега на кожата се многу абсорбента и може да се користат за миење на лицето, нега на кожата или шминка. Две соодветни чкртаници чувајте вода од рацете додека го миете лицето. ●Вистинската големина● - Нашите бањски ленти за глава се вистинската големина за повеќето луѓе и може да ги носи скоро секој, бидејќи лентите за глава се многу флексибилни и еластични. ®Широка Употреба-Оваа симпатична сунѓерска лента за глава не само што е многу практична за миење на лицето, капење, нанесување шминка, нанесување маски за лице и одење во бањата, туку и ја апсорбира потта за време на спортот, бодибилдингот и јогата. Можете дури и да создадете симпатичен изглед додека читате, гледате ТЕЛЕВИЗИЈА и носите секојдневна облека. ●Деликатен Подарок-Барате комплет за грижа за себе за пријател или сакана личност? Оваа лента за миење лице со сунѓер е совршена за тоа! Тоа е одличен подарок за секоја посебна пригода. Спецификација : Карактеристики : Добра апсорпција на вода, мултифункционален Материјал : Сунѓер, тери крпа Боја : Розова Големина : како што е прикажано на Сликата пакетот вклучува : сунѓер спа лента За глава И две скринши Забелешка : Рачно мерење, ве молиме дозволете грешки во малата големина.

Основните својства

Features:
Good water absorption, multifunctional
Material:
Sponge, terry cloth
Color:
pink
Size:
as shown in the picture
Package includes:
a Sponge spa headband and two scrunchies
Note:
Manual measurement, please allow little size errors.:
May differ slightly from the photos due to the difference between different monitors.:

Додатоци на производот