REAPP 4.1 Инчен Големи Канџи За Коса Клипови Во Собата, 8 Пакет Канџи Клипови За Жени Девојки, Не-Лизга Правоаголник Пеперутка Коса Канџи Клипови За Густа Коса, Денот На ?

REAPP 4.1 Инчен Големи Канџи За Коса Клипови Во Собата, 8 Пакет Канџи Клипови За Жени Девојки, Не-Лизга Правоаголник Пеперутка

Това е достапна
DEN 3.00
Количина на стоки:

●ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА СЕТ од 8 клипови за држење, вклучувајќи 4 бои и 2 стиловиВкупно 4 бои вклучуваат Црна, Килибарна, Кремаста бела, Транспарентна.Правоаголни клипови за канџи за густа коса и закривени клипови за канџи за да ја држат на место.4-те бои одговараат на различни сцени. ●ВРВЕН КВАЛИТЕТ●нашите штипки за коса се изработени од висококвалитетни акрилни и пластични материјали и користат издржливи метални пружини кои не ' рѓосуваат, што ги прави издржливи и флексибилни, лесни за употреба, не се лесни за кршење и многу лесни за носење. ●ШИРОКИ АПЛИКАЦИИ●големите клипови може да се носат за различни прилики, секојдневно чистење на лицето, забави, матурски, секојдневна работа итн. И е погоден за различни фризури. Можете да ја изберете бојата на клипот за да одговара на вашата облека на денот и да додадете друга димензија на вашата облека!. ●ГОЛЕМИ ДИМЕНЗИИ●нашите штипки за коса може да се користат за жени и девојчиња од сите возрасти. Погоден за секаков вид коса, вклучувајќи густа, тенка, долга, кратка, виткана и права коса. Едноставни и лесни за употреба, може да се користат за брзо средување на косата и давање на свечен или секојдневен изглед што го сакате. `+СОВРШЕН ПОДАРОК нашиот извонреден комплет за клипови за нокти за коса во моментов е најжешкиот подарок за жени и девојки, можете да го подарите Како божиќен подарок, подарок за роденден, секојдневно изненадување, подарок За Денот на Вљубените и новогодишен подарок на вашата сопруга, ќерка и други членови на семејството или на вашите пријатели.

Основните својства

Додатоци на производот