Бранови за коса, преносна прави коса 360 степени ротација Мала ролна за карач за коса 2 барел за коса за дома за сите типови на коса нас приклучок-1110V

Бранови за коса, преносна прави коса 360 степени ротација Мала ролна за карач за коса 2 барел за коса за дома за сите типови на коса нас

Това е достапна
DEN 2.33
Количина на стоки:

Ротација од 360 степени : Waver за коса има ротирачки кабел за напојување од 360 степени, кој може да се ротира како што сакате и е лесно да се работи со лево и десно раце Преносен практичен : Температурна навивачка за коса е неопходна живот, погоден за датира, забава, свадба, патување и многу лесен и преносен. Удобна рачка : Преносно железо за виткање има ергономски клип за зафаќање, кој одговара на кривата на дланката на раката и има удобен зафат и без напор. Брзо греење : Ironелезото за виткање на главата на јајцата ја усвојува технологијата за брзо греење на PTC, 30 секунди тврдо јадро брзо загревање, интелигентна постојана температура и нема да ја оштети косата. Заштитен дизајн : Главата на виткање железо усвојува заштитен дизајн, кој нема да му наштети на вашата коса или да ги запали рацете, за да можете да ја користите со доверба. Ротација од 360 степени : Waver за коса има ротирачки кабел за напојување од 360 степени, кој може да се ротира како што сакате и е лесно да се работи со левата и десната рака. Заштитен дизајн : Главата на виткање железо усвојува заштитен дизајн, кој нема да му наштети на вашата коса или да ги запали рацете, за да можете да ја користите со доверба. Удобна рачка : Преносно железо за виткање има ергономски зафат, кој одговара на кривата на дланката на раката и има удобен зафат и без напор. Брзо загревање : Ironелезото за виткање на главата на јајцата ја усвојува технологијата за брзо греење на PTC, 30 секунди тврдо јадро брзо загревање, интелигентна постојана температура и нема да ја оштети косата.

Основните својства

Item Type:
Curling Iron
Material:
Alloy, Plastic, Ceramic, ABS
Power:
65W
How to Use:
1. Insert the plug into the power socket before use, set the temperature, see the indicator light is on, and the curling iron starts to heat up.:
2. Warm up for 1‑2 minutes, then the operating temperature is reached, and it can be used.:
3. Comb the hair smoothly before use, and divide it into sections, and operate it with strands from back to front. If you use it for the first time, it is recommended to familiarize yourself with the operation method when the power is off.:
4. After use, the power should be turned off/cut off, and it can be stored after natural cooling.:
Package List:
1 x Curling Iron:

Додатоци на производот