Клиперси за коса за мажи, електричен клипер за коса, полнење на косата машина за сечење на коса бербер коса исечена фризерска коса тример за мажи возрасни деца

Клиперси за коса за мажи, електричен клипер за коса, полнење на косата машина за сечење на коса бербер коса исечена фризерска коса тример

Това е достапна
DEN 1.67
Количина на стоки:

Безбедни и остри сечила за ножици, клиперот за коса е опремен со прецизни прецизни прецизни сечила со висока јаглеродна челик, нема потреба да се грижите за 'рѓа или влечење на косата Овој електричен тример за коса има силна моќност, мазна и ниска бучава, долг животен век, мазно бричење без џем за коса и не се плаши од мекост, цврстина и дебелина. Клипер за коса има вграден полнење со висококвалитетна и побезбедна литиум-јонска батерија со голем капацитет за подолго време на бричење. Ергономска рачка на тримерот за коса, која е прикачена така што ќе се гарантира удобен и безбеден зафат. Екстремно издржлив и ви дава брзо, безбедно и прецизно сечење на косата. Квалитетен подарок, најдобар личен подарок за човекот во вашиот живот! Татковците, сопрузите и момчињата ќе го сакаат овој врвен прецизен клипер за коса за секоја пригода!. 100% без ризик, овој клипер за коса е погоден и за професионални салони за коса и за домашни корисници. Нашиот клипер за коса ќе донесе повеќе забава и возбуда во вашиот живот. Нашиот тример за коса ветува гаранција за живот и гаранција за враќање на парите. Ако не сте задоволни, ве молиме слободно контактирајте не. Спецификација : Модел на производи : Електрични клипи за напон на напон : 110-240 V Време на полнење : Околу 8 часа (може да се користи за полнење и приклучување) Материјал на сечилото : Не'рѓосувачки челик сечило.

Основните својства

Product model:
electric clippers
Voltage power:
110-240V
Charging time:
about 8 hours( can be used for charging and plugging)
Blade material:
stainless steel blade
Instructions:
1. Press the switch to turn on the hair clipper.:
2. Cut the hair along the head to an appropriate length.:
Do not use the hair clipper in the opposite direction, otherwise it may cause trimming:
3. Press the switch to turn off the hair clipper:
Packing List:
Trimmer*1:
Comb mm*1:
Cleaning brush*1:
Charging cable*1:
Alloy Durable Cutter Head:
30°acute- angle cutting technology, the blade is smooth and sharp, and the 30° cutting angle can greatly improve the cutting efficiency.:
Replaceable Limit Comb:
The intimate limit comb, equipped with limit combs of different lengths, becomes a hairdresser in one second.:
Exquisite Appearance Design:
It is designed according to the ergonomic grip, so that it will not be tired for a long time. Cut hair styling conveniently and quickly. :

Додатоци на производот