Фомијес 3 парчиња Клип За Висока Опашка Женски Клипови За Коса Штрасови За Глава Од Кристал Штипки За Коса Од Кристал Капак За Пунџа За Коса Стеги За Коса Мини Клипо?

Фомијес 3 парчиња Клип За Висока Опашка Женски Клипови За Коса Штрасови За Глава Од Кристал Штипки За Коса Од Кристал Капак За Пунџа За

Това е достапна
DEN 224.80
Количина на стоки:

КЛИПОВИ ЗА КОСА БАРЕТИ Држете ја опашката И направете ја опашката да изгледа високо, донесете дополнителна убавина на вашиот изглед КЛИПОВИ за НОКТИ за КОСА Свадбена Фиба Погодна За Жени и Девојки Од Повеќето Возрасти, Сигурно Ќе Ви Даде Добро Искуство Со Користење. ЖЕНСКИ КЛИП за КОСА нашиот моден клип за коса е за вашето семејство, пријатели, девојка и секој што го сакате. КЛИП ЗА ДРЖАЧ ЗА КОНСКА ОПАШКАIN нашиот моден клип за коса е за вашето семејство, пријатели, девојка и секој што го сакате. КЛИПОВИ за КАНЏИ Гроздобер Метален Кристал Клипови За Коса Клипови За Коса Клипови За Вилица За Коса Имаат Извонреден Изглед и Привлечна Боја, Што е Убав Избор за Украсување На Стиловите на Вашата Коса. КЛИПОВИ ЗА КОСА БАРЕТИ Држете ја опашката И направете ја опашката да изгледа високо, донесете дополнителна убавина на вашиот изглед. КЛИПОВИ за НОКТИ за КОСА Свадбена Фиба Погодна За Жени и Девојки Од Повеќето Возрасти, Сигурно Ќе Ви Даде Добро Искуство Со Користење. ЖЕНСКИ КЛИП за КОСА нашиот моден клип за коса е за вашето семејство, пријатели, девојка и секој што го сакате. КЛИП ЗА ДРЖАЧ ЗА КОНСКА ОПАШКАIN нашиот моден клип за коса е за вашето семејство, пријатели, девојка и секој што го сакате. КЛИПОВИ за КАНЏИ Гроздобер Метален Кристал Клипови За Коса Клипови За Коса Клипови За Вилица За Коса Имаат Извонреден Изглед и Привлечна Боја, Што е Убав Избор за Украсување На Стиловите на Вашата Коса. Список на пакети 3 х Клипови За Коса Карактеристики-Големина : 5, 50Х5, 50Х3, 00см/2, 16Х2, 16х1 мала коса. - Боја : избрани шноли за коса во Боја за жени-Материјал : Пластичен клип за опашка - нашиот моден клип за коса е за вашето семејство, пријатели, девојка и секој што го канџите.

Основните својства

Додатоци на производот