Исцелен Чистач На Скалпот Чистач На Скалпот 3 Парчиња Рачен Масажер За Коса Масажа На Главата Чешел Од Вол Рог Чешел Широк Чешел За Заби Мек Чешел За Вибрации Рачни ?

Исцелен Чистач На Скалпот Чистач На Скалпот 3 Парчиња Рачен Масажер За Коса Масажа На Главата Чешел Од Вол Рог Чешел Широк Чешел

Това е достапна
DEN 1209.60
Количина на стоки:

РАЧЕН МАСАЖЕР ЗА АКУПУНКТ : Изработен од висококвалитетни материјали, издржлив и може да се користи долго време МЕРИДИЈАН ЧЕШЕЛ : и ниска цена, можете да го купите овој производ по разумна цена. ГУАША МАСАЖА ЧЕШЕЛ : onomономски дизајн, масажа акупункти е поудобно, заштеда на трудот и удобен. ЧЕШЕЛ ЗА СКАЛПОТ ЗА СТРУЖЕЊЕ ГУАША : рабовите се мазни, пријателски за кожата, безбедни и удобни за употреба. РАЧНА АЛАТКА ЗА МАСАЖА НА ГЛАВАТА : површината на чешелот е мазна и нема да ја оштети главата. РАЧЕН МАСАЖЕР ЗА АКУПУНКТ : Изработен од висококвалитетни материјали, издржлив и може да се користи долго време. МЕРИДИЈАН ЧЕШЕЛ : и ниска цена, можете да го купите овој производ по разумна цена. ГУАША МАСАЖА ЧЕШЕЛ : onomономски дизајн, масажа акупункти е поудобно, заштеда на трудот и удобен. ЧЕШЕЛ ЗА СКАЛПОТ ЗА СТРУЖЕЊЕ ГУАША : рабовите се мазни, пријателски за кожата, безбедни и удобни за употреба. РАЧНА АЛАТКА ЗА МАСАЖА НА ГЛАВАТА : површината на чешелот е мазна и нема да ја оштети главата. Пакетот Вклучува 3 х Карактеристики на чешел за масажа-чешелот за масажа може да го масира вашиот скалп, да го релаксира телото и умот и да го ублажи заморот. - Разумен дизајн, нема да предизвика оштетување на скалпот и кожата.

Основните својства

Додатоци на производот