Еластичен Секач за Вратоврска За Коса, 6 парчиња Секач за Гумени Ленти За Отстранување На Еластична Лента За Коса Лесен За Отстранување На Алатката За Гумена Лента ?

Еластичен Секач за Вратоврска За Коса, 6 парчиња Секач за Гумени Ленти За Отстранување На Еластична Лента За Коса Лесен За Отстранување На

Това е достапна
DEN 2.33
Количина на стоки:

Ако имате мало девојче, алатката за машина за отстранување ленти за коса е неопходна алатка тој е поудобен и безбеден и лесен за употреба; добро е за фини или густи влакна, може да заштеди многу време, особено за зафатена мајка. Спецификации : . Боја : боја случајно. Шема : шема случаен избор. Материјал : АБС+нерѓосувачки челик. Големина : 14,3*2,3 см/5,6*0,9 инчи. Пакетот вклучува : 6 парчиња х секач за гумени ленти. ?●Секач За еластична лента За коса ● нашиот еластичен секач за коса може да ви помогне брзо, лесно и безболно да ги исечете еластичните врски за коса. Само едно повлекување може да заштеди време потребно за нормално отстранување на додатоците за коса. ?●Висок Квалитет●овој еластичен секач за коса е изработен од абс+нож од нерѓосувачки челик, лесен, но издржлив, пренослив за Употреба. ?●Лесен За Употреба ● Ставете го врвот на секачот под една јамка од еластиката. Подигнете го секачот нагоре и подалеку од косата и лизнете го секачот за да ја отстраните еластичната лента за коса. ?●Безбеден За Употреба. Сечилото На овој секач за вратоврска за коса е скриено и нема да може директно да се допре, со designономски дизајн на рачката; лесно може да ги отстрани еластиките на косата од вашата коса.

Основните својства

Додатоци на производот