ФОМИЈЕС 120 парчиња/ 10 Листови Беспрекорен Филм За Продолжување На Косата Тупи Лента Двострана Двострана Двострана Лента За Коса Лента За Коса Двострана Лента За Пр?

ФОМИЈЕС 120 парчиња/ 10 Листови Беспрекорен Филм За Продолжување На Косата Тупи Лента Двострана Двострана Двострана Лента За

Това е достапна
DEN 2.00
Количина на стоки:

ЕКСТЕНЗИИ ЗА КОСА ЗАМЕНА лента тие се супер лепливи, кои можат да станат целосно невидливи меѓу вашата коса Лентата ќе ве задржи екстензии за коса на место. Нова лента за замена на ултра која е и флексибилна со надградено посилно држење. ПЕРИКА ЛЕНТА ДВОСТРАНИ Лесен за користење и удобен донесе. за продолжување на косата и замена на ленти за плетење на косата. БЕСПРЕКОРНА ЛЕНТА за ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА КОСАТА употреба : наменета за употреба за жени и девојки. Продолжување лента има претходно намалување во средината, што е погодно за вас да ја излупите и држите лентата, заштедете време и напори. ЛЕНТА ЗА ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА КОСАТА тоа е многу корисно снабдување и е погодно за употреба. Пакетот Вклучува 120 х Ленти За Продолжување На Косата Карактеристики-Големина : Околу 10, 00Х6, 00Х0, 10 см/3, 93Х2, 36Х0, 04 инчни Перики Материјали. - Широк спектар на употреба : овие двострани заменски ленти се погодни за перики од тантела, продолжување на косата, тупи и повеќе продолжна лента за Боја на коса : Зелена лента за продолжување на косата без шевови. - Материјал : Лепак Замена Лента за коса. - Овие ленти за продолжување на косата се направени од материјал, удобен, леплив и невидлив, траен продолжување на косата јазичиња двострани. - Соодветна големина и погодна за повеќето екстензии на коса, може да се задржи на место, не можете ни да го почувствувате кога го носите на глава, ќе ви донесе убаво искуство со користење на лепливи Ленти за Продолжување На Косата.

Основните својства

Додатоци на производот