HBNO Органски Таману Масло 4 мл- Чиста &засилувач; Природни Таману Масло USDA Сертифициран Органски Ладно Цедено Нерафинирано-Премиум Терапевтски Одделение Таману Мас?

HBNO Органски Таману Масло 4 мл- Чиста &засилувач; Природни Таману Масло USDA Сертифициран Органски Ладно Цедено Нерафинирано-Премиум

Това е достапна
DEN 127.84
Количина на стоки:

€ USDA СЕРТИФИЦИРАН ПРЕМИУМ ТЕРАПЕВТСКИ ОДДЕЛЕНИЕ ПРЕВОЗНИКОТ МАСЛО : HBNO Органски Таману Масло се добива со ладно цедени метод екстракција Од калофилум инофилум УСДА Органски сертифициран Од One Cert. 100% ОРГАНСКО МАСЛО ОД СЕМЕ ОД ТАМАНУ : 100% чисто, природно, ладно цедено, без хексан и УСДА Сертифицирано масло од таману нерафинирано. Флаширани во САД, без суровост, а не тестирани на животни. ПРИДОБИВКИТЕ ОД ОРГАНСКОТО МАСЛО ОД СЕМЕ ОД ТАМАНУ : Антиоксиданси, витамини, минерали и Омега 3, 6 и 9 масни киселини се наоѓаат во Маслото од Семе од Таману. Неговите хранливи квалитети се идеални за задржување на природниот сјај на кожата и косата. ● ЗДРАВА И БЛЕСКАВА КОЖА : Богата со масни киселини кои влегуваат во кожата и помагаат да се даде подмладен изглед. Маслото е богато и густо; сепак, кога се нанесува на кожата, лесно се апсорбира и не е мрсно. Задоволството на КЛИЕНТИТЕ : ние сме посветени на обезбедување на најдобра услуга и производи. Ако добиете оштетени или неточни предмети, ве молиме контактирајте не и ние ќе го обезбедиме вашето целосно задоволство.

Основните својства

Додатоци на производот