Крем за очи за темни кругови и подпухналост | Лифт за очни капаци и под крем за очи | Крајни стапала третман на очите за жени и мажи | Подигање и зацврстување на крем з?

Крем за очи за темни кругови и подпухналост | Лифт за очни капаци и под крем за очи | Крајни стапала третман на очите за жени и мажи

Това е достапна
DEN 479.20
Количина на стоки:

Серумот на очите формулиран со комерцијални состојки за решавање на проблемите со кожата околу окото, обезбедувајќи третман на подуени очи, темни кругови под третман на очите и третман на очни капаци Исто така, работи за фини линии, длабоки брчки и нозе на Кроу. Погодно за повеќе типови на кожа и тонови, со видливи резултати за жени и мажи. Инстант анти -старечки бисер крем за очи, измазнете и ја зголемува влагата за младешки изглед. Обезбедува темни кругови под третман на очите и ги намалува испакнатините под очите. Ја намалува подпухналоста и под торбите за очи. Крем за очи ги затегнува и ги обновува очните капаци без операција. Опасни, обновува и видливо ги намалува знаците на стареење. Formulated with selected and clinically tested blend of proactive antioxidants and botanicals : proprietary Beautifeye R, patented Collagen Amino-acids, Pearl Powder, Hyaluronic Acid, Albizia Julibrissin Bark Extract, Guarana Extract, Vitamin E, for dark circles under eye treatment, eye bags and Третман со подпухналост и кревање на очните капаци. Серумот за нега на контурата на очите на тревници се осврнува на највидливите знаци на стареење, вклучително и очни капаци на опаѓање, нозе на врана, фини линии, сувост, подуени очи, длабоки брчки, темни кругови, под вреќи за очи и нерамномерен тон на кожата. Тоа е серум за кревање на очите и зацврстување што се грижи за деликатната кожа околу окото. Нашиот анти -старечки, хидрантен крем за очи е развиен со најквалитетни природни и патентирани состојки. Не содржи парабени, без нафта, нема ГМО, без алкохол, без силикон, без конзерванси, без мирис. Нашите производи се без суровост и не се тестираат на животни. Врвна формула за темни кругови, подуени очи, торби за очи под очите, очни капаци, врани стапала, фини линии и длабоки брчки! Нашата мешавина на состојки и нивните придобивки : Beatherifeye R Најдобро иновации за подмладување и нега на кожата околу очите! Нашиот серум за очи содржи активна состојка Beautifeye. Номинирана е за најдобра иновативна состојка во Глобалниот меѓународен натпревар за нејзино дејствување да го крене горниот очен капак, што досега беше постигнато само преку пластична хирургија.

Основните својства

Додатоци на производот