ФИЛФИЛ Силиконски Влошки За Очи, Влошки Против Брчки На Лицето, Мазнење На Кожата Затегнување На Брчките Линии Намалување На Закрпите За Очи Преку Ноќ За Превенциј?

ФИЛФИЛ Силиконски Влошки За Очи, Влошки Против Брчки На Лицето, Мазнење На Кожата Затегнување На Брчките Линии Намалување На Закрпите

Това е достапна
DEN 69.28
Количина на стоки:

Измазнување на брчките : оваа силиконска подлога за очи може да се користи за спречување на брчки и помагање во постигнување ефекти против стареење Поправете ги и спречете ги брчките предизвикани од стареење на кожата, спиење на страна, па дури и изложување на сонце, намалете ги брчките, фините линии, линиите на изразување и брчките и направете ја кожата мазна и цврста. Висококвалитетен силикон : Силиконскиот Фластер За Очи е изработен од силикон, не содржи токсични хемикалии, удобен е за носење и лесен за носење. Само нанесете ја лепенката за брчки на лицето на целната област за ефикасно измазнување на брчките. Мултифункционално : Оваа Проѕирна Лепенка за Брчки брзо ќе го поправи стареењето на кожата и брчките предизвикани од спиење на ваша страна или дури и изложување на сонце. Помага во подобрување на отокот на очите, затегнување и подигнување на кожата на очите при спиење. Повторена употреба : Лепенките За Брчки на Лицето може да се мијат и повторно да се користат. Оваа лепенка против брчки може да се користи повеќе пати по миењето. За најдобри резултати, треба да се користи ноќе за совршено измазнување на брчките и фините линии. Лесен за употреба : лесен за лепење и кинење, мала тежина, мала големина, лесен за чување и носење, погоден за патување.

Основните својства

Item Type:
Anti Wrinkle Eye Pads
Material:
Silicone
Quantity:
2PCS
Package List:
2 x Eye Pad :

Додатоци на производот