Френки Бикини Капки За Самопотемнување, Серум За Бронзирање На Лицето, Танер Без Сонце Богат Со Витамин Е, Хидратантен Вегански Бронзер За Лице, Навлажнувачки Пост?

Френки Бикини Капки За Самопотемнување, Серум За Бронзирање На Лицето, Танер Без Сонце Богат Со Витамин Е, Хидратантен Вегански Бронзер

Това е достапна
DEN 1200.00
Количина на стоки:

ХИДРАТАНТЕН СЕРУМ за УБАВ тен - Навлажнувачки серум за сончање без сонце за природен, потонат изглед Однесувајте се кон вашето тело со формула внесена од камилица за возвишен златен тен. Не иритирачки и погоден за чувствителна кожа. ЧИСТА УБАВИНА - нашиот серум за самопотемнување за лице е клинички тестиран и одобрен од дерматолог. Богат со витамини Е и Б5, натопен со глицерин, камилица, екстракт од зелен и бел чај; ослободен од : глутен, силициум, сулфат, фталат и вештачки мириси. СРЕДЕН / ДЛАБОК ТОН НА КОЖАТА - нашите светлосни капки за бронзен тен се неиритирачки и хипоалергични, идеални за среден, до длабок тон на кожата. Едноставно создаден за да помогне во тонирање, смирување и негување на вашата кожа. Нега на кожата за секој тип на кожа. ЛЕСНА АПЛИКАЦИЈА-Измешајте со вашиот дневен навлажнувач за лице, серум или масло и рамномерно нанесете на лицето и вратот. Колку повеќе капки, толку е подлабок сјајот. Измијте ги рацете со сапун и вода по нанесувањето. ОДГОВОРНО НАПРАВЕНО-Збогатувајќи ги нашите колекции на апартмани за капење, создадовме линија за шминка и нега на кожа за секоја девојка која сака да изгледа добро и да се грижи за својата кожа. Дизајниран и изработен ВО САД и без суровост.

Основните својства

Додатоци на производот