Здрав Детски Комплет За Нокти Електричен Тример За Нокти За Бебиња За Нокти За Нокти За Бебиња Машина За Сечење Машина За Сечење Машина За Сечење Прсти И Прсти Мани?

Здрав Детски Комплет За Нокти Електричен Тример За Нокти За Бебиња За Нокти За Нокти За Бебиња Машина За Сечење Машина За Сечење Машина

Това е достапна
DEN 1.67
Количина на стоки:

Лесен и пренослив дизајн, лесен за ракување и лесен за носење Има прекрасна и уникатна форма, така што вашето дете нема да плаче додека ги потстрижува ноктите. Изработен од висококвалитетни материјали, овој производ е издржлив и може да се користи долго време. Изработката на овој производ е совршена и ќе имате добро искуство во неговото користење. Погоден за деца и возрасни, безбеден и практичен за употреба, така што ќе можете да го користите со мир на умот. Опис Овој тример за нокти може да се користи за возрасни и деца. компактен, не зазема премногу простор, лесен е за носење, тивко полира и е безбеден и безгрижен. Безбедниот тример за нокти ги штити рацете на децата од повреда. Карактеристики-Материјал : СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, - Батерија : 2x Батерии ( не се вклучени ), - Изработени од висококвалитетни материјали, овој производ е издржлив и може да се користи долго време.- Има прекрасна и уникатна форма, така што вашето дете нема да плаче додека ги средува ноктите.- Лесен и пренослив дизајн, лесен за ракување и лесен за носење.- Погоден за деца и возрасни, безбеден и практичен за употреба, така што ќе можете да го користите со мир на умот.- Изработката на овој производ е совршена и ќе имате добро искуство во неговото користење.

Основните својства

Додатоци на производот