Храна За Бебиња Цуцла За Фидер За Овошје-Силиконската Брадавица Ги Вклучува Сите Големини Силиконските Торбички За Брадавици Фидер Цуцла 6 Различни Заби За Играчк?

Храна За Бебиња Цуцла За Фидер За Овошје-Силиконската Брадавица Ги Вклучува Сите Големини Силиконските Торбички За Брадавици

Това е достапна
DEN 143.84
Количина на стоки:

●НИЕ МУ ДАВАМЕ ВРВЕН ПРИОРИТЕТ на КВАЛИТЕТОТ на ПРОИЗВОДОТ тие не содржат фталати, масло, олово или други штетни хемикалииЧиста едноставна, со сапун топла вода или вода врие чиста, апсолутно е безбедно за бебето да го апсорбира процесот на сок. €МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН, ЛЕСЕН за НОСЕЊЕ тоа е и фидер и играчка за џвакање.Отворете и јадете во секое време, насекаде и затворете го капакот за веднаш да заклучите свежо овошје и зеленчук.Нека бебето среќно преку периодот на никнување на забите, а не неуредно залак валкани работи, секој залак е свеж сок. ●ПОМАГА ВО УБЛАЖУВАЊЕ на НЕПРИЈАТНОСТА од НИКНУВАЊЕТО на ЗАБИТЕ.мекиот силикон го стимулира растот на забите додека ја ублажува непријатноста при никнувањето на забите. Фидер е исто така играчка за заби. ●ДОСТАПНИ СЕ РАЗЛИЧНИ АЛТЕРНАТИВИ ЗА СИЛИКОНСКИ БРАДАВИЦИ●обезбедуваме 3 вида и 6 различни видови опции за силиконски брадавици, бебето може да ја најде соодветната силиконска брадавица за хранење на секој период на раст, родителите не треба да купуваат други големини на силиконска брадавица. ●ОДДЕЛЕН ДИЗАЈН Е ПОЧИСТ и НУДИ ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЈА ● Посебен дизајн без мртви агли расклопување чистење посигурно, а ние обезбедуваме доживотна гаранција, доколку не сте задоволни, ве молиме контактирајте не за целосно враќање на средствата.

Основните својства

Додатоци на производот