ЕЗГО Држач За Чистење Таблети, Таблети За Чистење Протези За Штитник За Уста, Ноќна Стража И Отстранливи Стоматолошки Апарати, Ги Отстранува Дамките, Лошиот Мирис, ?

ЕЗГО Држач За Чистење Таблети, Таблети За Чистење Протези За Штитник За Уста, Ноќна Стража И Отстранливи Стоматолошки Апарати,

Това е достапна
DEN 2.67
Количина на стоки:

ПОМОШ ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА 99,9% ОД ДАМКИТЕ - таблетите ЗА чистење ЕЗГО се лабораториски тестирани и стручно формулирани за ригорозно шумливост и отстранување на 99,9% од дамките што предизвикуваат непријатни мириси и лош здив И ефикасно отстранете ги најтврдокорните дамки во секој агол од сите отстранливи стоматолошки апарати. РАБОТИ СО СИТЕ ГЛАВНИ СТОМАТОЛОШКИ АПАРАТИ-Користете состојки кои ја враќаат јасноста на вашиот апарат преку отстранување на промена на бојата, дамки, плаки, мириси и забен камен. Нашите таблети се совршени за протези, држачи, порамнувачи, инвизалигни, штитници за уста, ноќни чувари и сите други отстранливи стоматолошки апарати. 100% БЕЗБЕДЕН И БЛАГ-Нашиот таблет користи состојки со највисок степен. Тоа е благо и не иритирачки за устата. Спречува промена на бојата на заградата и нема да ги оштети држачите. Користете секојдневно за да го одржувате вашиот држач чист и помалку мирис, што ќе го продолжи животниот век на апаратот. ЛЕСНИ за УПОТРЕБА - нашите лесни за употреба делумни таблети за чистење протези обезбедуваат брзо и ефикасно чистење за вашиот стоматолошки апарат без да ја изгребат неговата површина. Само испуштете една таблета во топла вода од чешма и натопете го вашиот стоматолошки апарат 12 минути, ставете држачи и исплакнете ја по 3 минути.

Основните својства

Додатоци на производот