Семло Деца Електрична Ултразвучна Четка За Заби со 2 Глави За Четкање 6 Режими IPX7 Водоотпорна Автоматска Четка За Заби U Четка За заби за 2-7 Години Бебе Дете 360° Оралн?

Семло Деца Електрична Ултразвучна Четка За Заби со 2 Глави За Четкање 6 Режими IPX7 Водоотпорна Автоматска Четка За Заби U Четка За заби за

Това е достапна
DEN 559.84
Количина на стоки:

НЕМА ПОВЕЌЕ ПРИНУДУВАЊЕ НА ДЕЦАТА ДА МИЈАТ ЗАБИ - нашата нова електрична четка за заби е фокусирана на тоа да бидеме пријателски настроени кон децата, а нашата цел е да го направиме четкањето на забите на вашето дете без проблеми и удобна задача Ниту едно дете не ги сака симпатичните цртани диносауруси, а едноставноста на употребата ја намалува отпорноста на децата да ги мијат забите. Тоа ќе биде добар избор за првата електрична четка за заби на вашето дете. 360 УЛТРАЗВУЧНО ЧИСТЕЊЕ : главата на четката Во Форма На Буквата У ги чисти сите површини на забите. Ќе ви биде толку лесен за употреба и ефикасен. Ние нудиме шест режими на вибрации и две глави на четки за задоволување на различни потреби. Мекиот материјал и научната јачина на вибрации обезбедуваат безбедно и удобно искуство при чистење на забите. USB ПОЛНЕЊЕ : Користете ЈА USB портата за полнење, 3 часа полнење може да се користат една недела. Безбедно и брзо. Погодно и за дома и за патување. Приклучокот за полнење на четката за заби е на задната страна. ЛЕР свети кога се полни. ПОЛЕСНО ЗА УПОТРЕБА ОД ОБИЧНА ЧЕТКА за ЗАБИ - едно копче за вклучување и контрола на 6 различни режими, од нежно четкање до моќни вибрации со висока фреквенција, задоволување на различни потреби. Исчистете ги забите со само мало движење од една на друга страна.

Основните својства

Додатоци на производот