Doitool Blackout Shade Blackout Shade 1 Постави 20 парчиња заби за белење на заби за белење на сенка за порцелански заби за белење на заби за заби за стоматолошка опрема за професиона?

Doitool Blackout Shade Blackout Shade 1 Постави 20 парчиња заби за белење на заби за белење на сенка за порцелански заби за белење на

Това е достапна
DEN 0.33
Количина на стоки:

Покажете им на вашите пациенти за третманите за белење на забите За следење на ефектот на белење, споредување на нијансите на забите пред и по белењето. Произведено со врвен ПВЦ материјал, издржлив и практичен за употреба. Мал и лесен, многу удобен за носење. За лесно споредување на нијансите на забите. Професионална сенка на бојата на забите за стоматолог. Опис Користејќи го вашиот омилен водич за стоматолошка сенка по препаратите на круната или постапката за белење. Табела за заби погодна и за професионални стоматолози или loversубители на убавина кои само користат производи за белење на забите. Мувла за заби ви помагаат да им покажете на вашите пациенти за третманите за белење на забите. Карактеристики Боја : А разновидна боја. Материјал : ПВЦ. Пакет, вклучувајќи 1 сет 20 парчиња заби за белење на заби за белење на заби, порцелански заби за белење на заби, графикон за заби за професионална или орална нега на домаќинството.

Основните својства

Додатоци на производот