ЛОНГСУН ПРОСТОРНА СОСТОЈБА ЗА ПАТУВАЕ НА ПАТНИЦИ СО СОВЕТНА ПАСТИ ЗА ЗА ЗА ЗА ЗА ЗА ЗА ЗА ЗА ЗА ЗА ЗА ЗА ЗА ЗА ЗА ЗАПАРИ - УПОТРЕБА МУЛТИФОНЦИЈАЛНА ЗАШТИНА ЗА ЗАЕДНИЦ?

ЛОНГСУН ПРОСТОРНА СОСТОЈБА ЗА ПАТУВАЕ НА ПАТНИЦИ СО СОВЕТНА ПАСТИ ЗА ЗА ЗА ЗА ЗА ЗА ЗА ЗА ЗА ЗА ЗА ЗА ЗА ЗА ЗА ЗА ЗАПАРИ - УПОТРЕБА

Това е достапна
DEN 3.00
Количина на стоки:

【Едноставно за употреба】 1 Исцедете ја омилената паста за заби од дното на оваа четка за заби. Нежно со притискање на копчето за рачка, пастата за заби ќе се пренесе на влакната! 3. Исплакнете ја устата со капакот. Однесете го на кое било место!. 【EASY TO CARRY】The size of Easy Brush with refillable toothpaste inside is 8.46oz weight, can be easily put in backpack/pockets/office drawer, take it to journey, hiking, picnic, hotel, work, flight, let го четка денот!. 【Заштеда на простор за заби за заби】 Нема неуредна бања! Можете да ги замените сите ваши четки за заби, паста за заби и четка за заби со една единствена лесна четка, не грижете се за складирање на четки за заби повеќе. 【Заштитете ја околината】 Користете ја оваа четка за заби што може да се користи наместо за еднократна употреба, може да биде повеќе еколошки, ние исто така нудиме заменливи глави, ги менуваме главите отколку целата четка за заби за помалку отпад. 【Одржувајте го оралното здравје】 Нашите супер меки влакна за чистење на забите без да повредите непцата, образот на образот; Корали; Steelblue. Showујте ја вашата личност : Изберете ја омилената паста за заби (може да биде цврста или течна), прилагодете ја четката за заби различно од другите! Concer Кари четка за заби со вас можете да спречите расипување на забите и да одржувате свеж здив.

Основните својства

Додатоци на производот