Исцелите 1040pcs еластични заби o-ties стоматолошки бои практични загради прстени професионални тестови заграда транспарентни ланци за замена јасно корисни ленти лига?

Исцелите 1040pcs еластични заби o-ties стоматолошки бои практични загради прстени професионални тестови заграда транспарентни ланци за замена

Това е достапна
DEN 3.33
Количина на стоки:

Гумени ланци за заби-екстензивна изработка, разумна структура, професионална и практична, можат да ви донесат погодност Еластични ленти за заграда-главно користени за корекција на забите, орална нега и. Стоматолошки лигатури-ортодонтски гумени прстени Исклучителна изработка, разумна структура, професионална и практична, може да ви донесе погодност. Стоматолошка лигатура еластична гумена врски-тие имаат широк спектар на клинички апликации и можат да се користат за влечење, корекција на торзијата, лизгање за да се затвори празнината, да се затвори расфрланиот јаз и така натаму. Ортодонтски алатки-безбеден полиуретан од медицинска оценка. Тие не содржат латекс и се безбедни за чувствителни пациенти. Гумени ланци за заби-екстензивна изработка, разумна структура, професионална и практична, можат да ви донесат погодност. Еластични ленти за заграда-главно користени за корекција на забите, орална нега и. Стоматолошки лигатури-ортодонтски гумени прстени Исклучителна изработка, разумна структура, професионална и практична, може да ви донесе погодност. Стоматолошка лигатура еластична гумена врски-тие имаат широк спектар на клинички апликации и можат да се користат за влечење, корекција на торзијата, лизгање за да се затвори празнината, да се затвори расфрланиот јаз и така натаму. Ортодонтски алатки-безбеден полиуретан од медицинска оценка. Тие не содржат латекс и се безбедни за чувствителни пациенти. Список на пакети 1040 x Лигатурни врски Карактеристики -Инсталирање на нив под заградите нема да ги иритираат врските за заби на непцата.

Основните својства

Додатоци на производот