Sprinjene Деца Ванила Паста За Заби Флуорид Слободен За Заштита Празнина &засилувач; Свеж Здив-Природни SLS Слободен Паста За Заби За Деца 2 години &засилувач; До/Конзерва?

Sprinjene Деца Ванила Паста За Заби Флуорид Слободен За Заштита Празнина &засилувач; Свеж Здив-Природни SLS Слободен Паста За Заби За

Това е достапна
DEN 2.00
Количина на стоки:

ВАНИЛА ПАСТА ЗА ЗАБИ ФЛУОРИД БЕСПЛАТНО ЗА ДЕЦА! Децата ќе четкаат без врева со природната паста За заби Од Ванила На Спринјен! Нежен и ефикасен Направено со најдобрите природни состојки, формулирано за да обезбеди највисоко ниво на природна стоматолошка нега. ФЛУОРИДНА ПАСТА ЗА ЗАБИ И НЕПЦА! Патентирана формула маслото од црно семе и цинкот содржат флуор за да помогнат во спречување на расипување на забите, контрола на плаките и подобрување на реминерализацијата на забната глеѓ. Поздравете ја здравата насмевка Со Сприњене!. "ДОБРО ЗА ТЕБЕ" УСДА-БИОПРЕФЕРИРАНИ СОСТОЈКИ! Вклучувајќи бреза ксилитол, гума за џвакање од багрем и кокосово масло, кои природно помагаат да се заштитат детските заби од наслаги, биофилмови и таложење на забен камен. Природниот вкус на лубеницата има одличен вкус. ЦЕЛОСНО ПРИРОДНО, БЕЗ СУРОВОСТ, БЕЗ ГЛУТЕН, ВЕГАН И КОШЕР : природно Борете се Со плаките и гингивитисот! Нема СЛС (натриум лаурил сулфат). Нема вештачки конзерванси. Нема животински нуспроизводи. ГЛОБАЛНО ПРИЗНАТИ, САД НАПРАВЕНИ! Паста за заби од светска класа со шест сертификати ВО САД, вклучувајќи Без Глутен, Без Суровост (Зајаче Што Скока), Веган, Сертифициран Биобазиран Производ УСДА, Кошер и Халал.

Основните својства

Додатоци на производот