50 парчиња стоматолошки чисти заби, стоматолошки конец и зема стоматолошки конец Избришете ја алатката за чистење на заби за орално длабоко чистење заби, ленти за з?

50 парчиња стоматолошки чисти заби, стоматолошки конец и зема стоматолошки конец Избришете ја алатката за чистење на заби за орално длабоко

Това е достапна
DEN 2.00
Количина на стоки:

Производи за чистење на алатки за белење на алатки : ткаени ткаенини можат ефикасно да ја избришат водата, како и дамки на забите Донесете свеж здив, ефикасно чистење на забен камен. Орално чистење-едноставна и хигиенска : индивидуално завиткана и покриена прашина спакувана, хигиенска и лесна за употреба. Заби за крпа за чисто-портокали и еднократна употреба : Содржи 50 парчиња во мали пакувања, само носат некои за патување, канцеларија, дом, итн. Избришете ги марамчињата за заби на заби-прсти : Користете дизајн на лабава креветче за прсти, погодни за повеќето луѓе. Чистење на марамчиња -вкус на вкус : ви дава свеж здив по чистење на забите. Погоден е за употреба после оброци или пушење. Ги отстранува мирисите и ве тера брзо да внесете работен статус. Производи за чистење на алатки за белење на алатки : ткаени ткаенини можат ефикасно да ја избришат водата, како и дамки на забите. Донесете свеж здив, ефикасно чистење на забен камен. Орално чистење-едноставна и хигиенска : индивидуално завиткана и покриена прашина спакувана, хигиенска и лесна за употреба. Заби за крпа за чисто-портокали и еднократна употреба : Содржи 50 парчиња во мали пакувања, само носат некои за патување, канцеларија, дом, итн. Избришете ги марамчињата за заби на заби-прсти : Користете дизајн на лабава креветче за прсти, погодни за повеќето луѓе. Чистење на марамчиња -вкус на вкус : ви дава свеж здив по чистење на забите. Погоден е за употреба после оброци или пушење. Ги отстранува мирисите и ве тера брзо да внесете работен статус. Опис : Марамките за заби за чистење се дизајнирани да го отстранат филмот што се гради на забите.

Основните својства

Додатоци на производот