Липси 4 парчиња четки за заби на прсти за деца, силиконска четка за заби за заби за заби, четки за заби за заби, меки бебиња за заби за заби орално чистење масажер за о?

Липси 4 парчиња четки за заби на прсти за деца, силиконска четка за заби за заби за заби, четки за заби за заби, меки бебиња за заби за заби орално

Това е достапна
DEN 77.44
Количина на стоки:

ϟ [Големината се вклопува] Силиконскиот четкичка за заби на прсти е изработена од висококвалитетен силиконски материјал, мек, издржлив и удобно, вклопливо ситно против прстот додека ја чистите устата ϟ [Специјални за деца] ја ублажуваат непријатноста од заби, четката за заби за прсти за деца користи двостран дизајн, користете ја меката страна на влакната за да ја исчистите устата и испакнатините на задниот дел за да го исчистите јазикот и да ги масирате непцата. ϟ [Подобрување на оралните проблеми] Силиконската четка за заби на прсти може да култивира добри навики за орално чистење, да ги заштити забите, да ги подобри оралните проблеми, да промовира раст на гума за џвакање и да ги подобри проблемите со апетитот, да помогне во отстранувањето на дамките од шеќер и млеко во устата. ϟ [Чувајте ги забите чисти] Користете фино изработка, четката за заби за заби за прсти е погодна за деца кои почнуваат да заби, да ги чуваат забите на вашето дете и непцата чисти и здрави. ϟ [Нега за чистење] Четката за заби на прсти е лесна за чистење и можете да ја впиете во врела вода околу три минути. Тој користи интегриран дизајн за да го олесни чистењето. ϟ [Големината се вклопува] Силиконскиот четкичка за заби на прсти е изработена од висококвалитетен силиконски материјал, мек, издржлив и удобно, вклопливо ситно против прстот додека ја чистите устата. ϟ [Специјални за деца] ја ублажуваат непријатноста од заби, четката за заби за прсти за деца користи двостран дизајн, користете ја меката страна на влакната за да ја исчистите устата и испакнатините на задниот дел за да го исчистите јазикот и да ги масирате непцата. ϟ [Подобрување на оралните проблеми] Силиконската четка за заби на прсти може да култивира добри навики за орално чистење, да ги заштити забите, да ги подобри оралните проблеми, да промовира раст на гума за џвакање и да ги подобри проблемите со апетитот, да помогне во отстранувањето на дамките од шеќер и млеко во устата.

Основните својства

Product Name:
Finger Toothbrush
Product material:
food-grade silicone
Product size:
about 1.7*1.7*5.4cm/0.67*0.67*2.13inch
Product weight:
about 5g
Packing List:
Finger Toothbrush*5pcs:
Notes:
1. Due to the different display and lighting effects, the actual color of the product may be slightly different from the color shown in the picture.:
2. Due to manual measurement, please allow a measurement deviation of 1-3cm. :

Додатоци на производот