Тркало за количка, Издржлив Додаток За Количка Отпорен На Абење За Јојо За Чбаби За Јоја За Кидопотамус

Тркало за количка, Издржлив Додаток За Количка Отпорен На Абење За Јојо За Чбаби За Јоја За Кидопотамус

Това е достапна
DEN 479.84
Количина на стоки:

Ротација од 360 степени, полесно за ракување Погоден за повеќето колички за брендови,Како Што Се Бебе За Јојо/Јоја / Чбаби/Вово/Кидопотамус/аики/Јују/Хугеот/Именгс итн. Усвоено од гумен материјал, тркалото е отпорно на абење и издржливо за долготрајна употреба. Лесен за инсталирање, удобен за употреба. Вклучува пар предни тркала и задни тркала, можете да изберете според вашата количка. Усвоено од гумен материјал, тркалото е отпорно на абење и издржливо за долготрајна употреба2. Вклучува пар предни тркала и задни тркала, можете да изберете според вашата количка3. Ротација од 360 степени, полесно за ракување4. Лесен за инсталирање, удобен за користење5. Погоден за повеќето колички за брендови, Како Што Се Бебе За Јојо/Јоја / Чбаби/Вово/Кидопотамус/аики/Јују/Хугеот/Именгс итн спецификација : Карактеристики : 1. Усвоено од гумен материјал, тркалото е отпорно на абење и издржливо за долготрајна употреба. Вклучува пар предни тркала и задни тркала, можете да изберете според вашата количка. Ротација од 360 степени, полесно за ракување. Лесен за инсталирање, удобен за употреба. Погоден за повеќето колички за брендови, Како Што Се Бебе За Yoyo/ Yoya/Chbaby, Vovo/Kiddopotamus/aiqi/Yuyu/Hugeot/Imengs итн. Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Материјал : гума+легура боја : Како Што Е Прикажано Слики Тип : 1 Пар Предно Тркало, 1 Пар Задно Тркало (опционално)Дијаметар На Тркалото : прибл.

Основните својства

Features:
1. Adopted from rubber material, the wheel is wear resistant and durable for long time use. :
2. Includes a pair of front wheels and back wheels, you can choose according your stroller. :
3. 360 degree rotation, more easier to operate.:
4. Easy to install, convenient to use. :
5. Suitable for most brand strollers, such as Baby for Yoyo/ Yoya/Chbaby, Vovo/Kiddopotamus/aiqi/Yuyu/Hugeot/Imengs etc. :
Specification:
Condition:
100% Brand New
Material:
rubber+alloy
Color:
As Pictures Shown
Type:
1 Pair Front Wheel, 1 Pair Back Wheel(optional)
Wheel Diameter:
approx.13cm/5.1in
Weight:
Approx.785g/27.7oz
Package list:
1 * Baby Stroller Wheels:
Note:
Use a hexagonal wrench to unscrew the screws to install.:
1. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Додатоци на производот