Н / Организатор На Кади За Пелени За Бебиња - Пренослива Корпа За Складирање Расадник, Корпа За Патнички Автомобили, Погодна За Пелени, Детски Марамчиња, Регистарот ?

Н / Организатор На Кади За Пелени За Бебиња - Пренослива Корпа За Складирање Расадник, Корпа За Патнички Автомобили, Погодна За Пелени, Детски

Това е достапна
DEN 0.67
Количина на стоки:

материјали : торбата за складирање на решетката за пелени за бебиња е изработена од ткаенина од филц со меки рабови на допир Има неутрални трендовски бои и издржливи и водоотпорни рачки од стп кожа, а цврстиот надворешен џеб може дополнително да ги чува бебињата. Отстранлив делител : Отстранливите влошки лесно може да се извадат и да се користат како голема корпа за отпадоци за чување ќебиња за ѓубре, облека за бебиња итн. Оваа решетка за пелени за бебиња е преклоплива и преклоплива за лесно пакување и патување. Мултифункционално : може да ги задоволи потребите на сите производи за бебиња и може да се користи за чување играчки за бебиња, пелени, облека за бебиња, марамчиња за бебиња, лигавчиња, комбинезони, играчки за бебиња, пелени, пелени, лекови, крпи и други бебешки потреби!. Кошница за подароци за туш за бебиња : нашата корпа за бебиња за решетки за пелени може да се користи во секоја просторија. Изгледа добро на масата за менување пелени, на масата за облекување или веднаш до кофата за пелени. Тоа е суштински предмет за масата за менување пелени. Користете ја долгата рачка за лесно поместување на торбичката. Ова е одличен подарок за секоја нова мајка, и мора да има во формуларот за регистрација на бебето.

Основните својства

Material:
Felt
Size:
33*23*18cm/13*9*7in
Color:
creamy-white
Weight:
about 0.2kg
1 * Baby Diaper Caddy Organizer:
Product use:
storage of diapers, cosmetics, etc.
Product features:
felt cloth is breathable and wear-resistant
This spacious diaper bag provides enough storage space, which can accommodate all your mom (or dad) necessities :

Додатоци на производот