Блажениот Организатор На Пелени За Пелени Кади-Пренослив Бебешки Пелени Кади Со Џебови, Прилагодливи Прегради - Шик Корпа За Пелени За Момче, Девојче-Неутрален Орг?

Блажениот Организатор На Пелени За Пелени Кади-Пренослив Бебешки Пелени Кади Со Џебови, Прилагодливи Прегради - Шик Корпа За Пелени За Момче,

Това е достапна
DEN 384.00
Количина на стоки:

● Организирајте Ги Сите Најважни Работи На Вашето Бебе : нашата кошница за организатор на пелени за бебиња е 10х14х8 инчи, доволно голема за да одговара на пелените, марамчињата, формулата и додатоците за пумпата за гради на вашето бебе и чувајте ги уредно организирани на вашата маса за менување расадници ● Носете Го Вашето Бебе Со Нула Врева : ова преносливо складирање на организаторот на корпи за пелени е лесно и лесно за носење на вашите патувања. Има силни рачки за лесен транспорт и може да се пофали со склопувачки дизајн, за складирање за заштеда на простор во вашиот плакар. ● Прилагодете Ја Вашата Кошница За Бебиња : велкро разделувачите Во Форма На Т на оваа корпа за корпи за пелени се прилагодливи на вашите потреби за складирање. Ставете ги во организаторот на пелени за различни шишиња, марамчиња и складирање пелени или отстранете ги за да создадете голема пелена. ● Лесна за Чистење корпа за пелени за бебиња : Изработена од цврсто платно и полиестер, со силна, но сепак склоплива метална рамка, овој организатор на расадник никогаш нема да ја изгуби својата форма. Избришете ја внатрешноста со влажна крпа или измијте го организаторот на корпата на нежен циклус, за да ја одржите жива засекогаш. ● Понудете Специјален Подарок За Туширање За Бебиња : со прекрасни унисекс бои, оваа боја на камилабеби пелена кади пренослив организатор на расадник за менување маса е идеален за момчиња и девојчиња и прави прекрасен подарок за регистар за бебиња - Или роденден, Божиќ, празничен подарок за сакано бебе.

Основните својства

Додатоци на производот