Кингџингло Далечински Капак Заштитник Силиконски Заштитен Случај Ракав Компатибилен Со Далечински Управувач Амортизација &засилувач; Перат Заштитни Капак Домув?

Кингџингло Далечински Капак Заштитник Силиконски Заштитен Случај Ракав Компатибилен Со Далечински Управувач Амортизација &засилувач;

Това е достапна
DEN 1.00
Количина на стоки:

Еколошки силиконски материјал изработен, мек и удобен, може да обезбеди максимална заштита, анти-лизгање, отпорен на прашина и отпорен на удари 100% сосема нов и висок квалитет. Светли бои, дизајн на текстура што не се лизга, без грижа за губење на далечинскиот управувач на софата или креветот. Ergономскиот дизајн ви овозможува пристап до сите порти, копчиња и функции, нема потреба да ја отстранувате обвивката за домување. Заштитете го вашиот далечински управувач од случајни капки, гребнатини, испакнатини и додава чувство на рачен стисок за далечинскиот управувач. Еколошки силиконски материјал изработен, мек и удобен, може да обезбеди максимална заштита, анти-лизгање, отпорен на прашина и отпорен на удари. 100% сосема нов и висок квалитет. Светли бои, дизајн на текстура што не се лизга, без грижа за губење на далечинскиот управувач на софата или креветот. Ergономскиот дизајн ви овозможува пристап до сите порти, копчиња и функции, нема потреба да ја отстранувате обвивката за домување. Заштитете го вашиот далечински управувач од случајни капки, гребнатини, испакнатини и додава чувство на рачен стисок за далечинскиот управувач. Заштитник за Далечински Капак, Силиконски Заштитен Ракав За Куќиште Компатибилен со Далечински Управувач, апсорпција на Удари и Заштитна Обвивка Што Може Да се Пере Школка Против лизгање на пот за Ps5 Карактеристики : 100% сосема нов и висококвалитетен силиконски заштитен случај, специјално дизајниран за далечински управувач. Ergономскиот дизајн ви овозможува пристап до сите порти, копчиња и функции, нема потреба да ја отстранувате обвивката за домување.

Основните својства

Material:
Silicone
Applicable Model:
Compatible with PS5
Color:
Black/Blue/Red
Package Includes:
1 Piece Remote Control Protective Case
note:
Please allow 1-2cm errors due to manual measurement,pls make sure that you do not mind before you mind.
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :

Додатоци на производот