Патнички случај за чување на чанти за чување на PS5 за заштитен луксузен торба PS5, носејќи случај за дискови за конзола за игри PS5/дигитални верзии и контролори, карти?

Патнички случај за чување на чанти за чување на PS5 за заштитен луксузен торба PS5, носејќи случај за дискови за конзола за игри PS5/дигитални

Това е достапна
DEN 1.67
Количина на стоки:

➤ 【Голем капацитет】 За понатамошно складирање и прилагодување, надворешната торба за рамо може да го одржи контролорот на конзолата за игри, како и помали додатоци како што се кабли HDMI, кабли за конзоли за игри и кој било друг што ви треба за лесен пристап Внатрешниот џеб може да одржи диск конзола за конзола за игри или дигитална верзија, картички за игри, далечински управувач и пристаниште за полнење. ➤ 【Повеќекратна заштита】 Трајни надворешни уреди. Затоа, цврсто ткаената премија најлон во торбата за рамо на конзолата за игри обезбедува најдобра водоотпорна, гребење и заштита на влијанието на конзолата за игри, намалувајќи ја оштетувањето на внатрешната конзола во случај на случајно судир. Design ➤ USB Design Design】 Со вграден USB полнач однадвор и вграден кабел за полнење внатре, овој USB ранец обезбедува поудобен начин за полнење на вашиот телефон додека одите. Ова е одличен технолошки подарок за неговата сопруга, ќерка и син. Забележете дека овој ранец не се напојува сам, само USB -портата за полнење обезбедува лесен пристап до полнење. Кога го чистите ранецот, извадете го кабелот за полнење USB. Function 【Функција】 Ранецот може да се постави на куќиштето за багаж/патување за лесно носење. Одлично за меѓународни патувања и дневни патувања, како подарок за патувања за мажи и жени. ➤ 【Лесно за носење】 За ваша погодност, оваа торба е дизајнирана во стил на торба со рамо, многу лесен за носење. ➤ 【Голем капацитет】 За понатамошно складирање и прилагодување, надворешната торба за рамо може да го одржи контролорот на конзолата за игри, како и помали додатоци како што се кабли HDMI, кабли за конзоли за игри и кој било друг што ви треба за лесен пристап. Внатрешниот џеб може да одржи диск конзола за конзола за игри или дигитална верзија, картички за игри, далечински управувач и пристаниште за полнење. ➤ 【Повеќекратна заштита】 Трајни надворешни уреди. Затоа, цврсто ткаената премија најлон во торбата за рамо на конзолата за игри обезбедува најдобра водоотпорна, гребење и заштита на влијанието на конзолата за игри, намалувајќи ја оштетувањето на внатрешната конзола во случај на случајно судир. Design ➤ USB Design Design】 Со вграден USB полнач однадвор и вграден кабел за полнење внатре, овој USB ранец обезбедува поудобен начин за полнење на вашиот телефон додека одите.

Основните својства

Quantity:
1pcs
Material:
Oxford cloth
Color:
Black
Product weight:500g/1.1lb:
Product size:
42x30x13cm/16.53x11.81x5.12in
Package Size:
42x30x2cm/16.53x11.81x0.78in
➤ Package Includes:
1 * backpack
➤ Tips:
✮ Due to the different monitor and light effect,the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures.Thank you!:
✮ Please allow slight deviation for the measurement data and make sure you do not mind before ordering. :

Додатоци на производот