CfoPiryx Патување Вратот Перница За Деца, У Во Облик На Перница Спиење, Лесен Патуваат Перница Лет Перница За Авион Патување Автомобил Дома &засилувач; Канцеларија, Пол?

CfoPiryx Патување Вратот Перница За Деца, У Во Облик На Перница Спиење, Лесен Патуваат Перница Лет Перница За Авион Патување Автомобил

Това е достапна
DEN 3.00
Количина на стоки:

МАТЕРИЈАЛ-кадифената ткаенина ви овозможува да уживате во непречено искуство со спиење лесен за перење. ГОЛЕМИНА ( Л*В) - Околу 30х28см/11, 81х11, 02инч,5 стилови за ваш избор. ПРИЛАГОДЛИВО КОПЧЕ ЗА ПРИЦВРСТУВАЊЕ-перницата за вратот на детето со Копче За Прицврстување за ДА СЕ СПРЕЧИ Главата Да Падне Напред И Нуди поддршка за брадата, вратот и целата глава. Одлично за возење со автомобил и патувања со авион. ЛЕСНА ЗА НОСЕЊЕ - оваа лесна перница за вратот може да заштеди простор бидејќи е пренослива за во движење и лесно може да се завитка во својата мала торба. ПОГОДЕН ЗА МНОГУ ПРИЛИКИ-Перница За Поддршка На Вратот На Главата За Патување, Автомобил, Дом, Канцеларија, Перница за Летање На Вратот за Патување. Поддршка За Вратот На Перницата На авионот За Патување, Спиење, Костуми за Дремење За Авион, Автомобил, Дом И Канцеларијаопис : Уникатен Дизајн : подигнатата јака на вратот и заоблениот дизајн го одржуваат вашиот врат безбеден и спречуваат да се свитка предалеку.Супер Меко : дишете слободно додека заспивате во нашата перница за вратот за патување. Меката ткаенина ви овозможува да уживате во непречено искуство со спиење.Лесна За Носење : оваа лесна перница за вратот може да заштеди простор бидејќи е пренослива за во движење и лесно може да се завитка во својата мала торба.

Основните својства

Додатоци на производот