20 парчиња поставена мрежа, завртки на кафез ореви асортиман на заштитени завртки за завртки на кабинети за кабинети 20 парчиња поставени мрежни мрежни мрежи m6*20)

20 парчиња поставена мрежа, завртки на кафез ореви асортиман на заштитени завртки за завртки на кабинети за кабинети 20 парчиња

Това е достапна
DEN 2.00
Количина на стоки:

Направено од високо квалитетно позлатено железо, овие завртки и ореви се цврсти и издржливи Гаранција за квалитет Оревот на кафезот е изработен од високо квалитетно позлатено железо, овие завртки и ореви се цврсти и издржливи. Полесно да се користат брзо и удобно за инсталирање, тие можат да бидат расклопени и репозиционирани. Поради пониската густина на керамичките тркалачки топки и многу полесна тежина од челикот, центрифугалниот ефект на надворешната трка може да се намали за 40 при ротирање, со што значително го проширува животот на услугата. Огромна употреба широко користена за медицинска АПА САД и инструменти, криогени инженеринг, оптички инструмент, машини со голема брзина, електрични машини со голема брзина, машини за печатење, машини за обработка на храна, авијација, вселенско летање, навигација, нафта, L внатре направено од позлатен никл со висок квалитет на никл Ironелезо, овие завртки и ореви се цврсти и издржливи. Гаранција за квалитет Оревот на кафезот е изработен од високо квалитетно позлатено железо, овие завртки и ореви се цврсти и издржливи. Полесно да се користат брзо и удобно за инсталирање, тие можат да бидат расклопени и репозиционирани. Поради пониската густина на керамичките тркалачки топки и многу полесна тежина од челикот, центрифугалниот ефект на надворешната трка може да се намали за 40 при ротирање, со што значително го проширува животот на услугата. Огромна употреба широко користена за медицинска АПА САД и инструменти, криогени инженеринг, оптички инструмент, машини со голема брзина, електрични машини со голема брзина, машини за печатење, машини за обработка на храна, авијација, вселенско летање, навигација, нафта, L in. Направено со висок квалитет Помнено железо, овие завртки и ореви се цврсти и издржливи.

Основните својства

Features:
Made of high quality nickle plated iron, these screws and nuts are sturdy and durable.:
These cage screws and nuts are installed in square or rectangle holes.:
Fast and convenient to install, they can be disassembled and repositioned.:
They are the best choice to replace welding nuts.:
Preferred fasteners for electrical cabinets of railway, vehicles, network cabinets, mechanical , etc.:
Specification:
Material:
Nickle plated iron
Size:
M5*16, M5*20, M6*16, M6*20 (Optional)
Quantity:
20pcs
Weight:
160g~208g / 5.6oz~7.3oz (approx.)
Package list:
20 * Screws and Nuts:

Додатоци на производот