Согудио завртки и ореви 304 не'рѓосувачки челик, хексагон тенка орев, 316 тенка орев, рамна тенка капаче за завртки, M3M4M5M6M8M10M12M20-M10 304 материјал завртка на завртки постав?

Согудио завртки и ореви 304 не'рѓосувачки челик, хексагон тенка орев, 316 тенка орев, рамна тенка капаче за завртки, M3M4M5M6M8M10M12M20-M10

Това е достапна
DEN 678.40
Количина на стоки:

Висококвалитетен материјал : шалтерски завртки и ореви направени од 304 не'рѓосувачки челик, здрав и издржлив, не е лесен за отпорна на 'рѓа и корозија, што има голема цврстина, отпорност на оксидација и издржливост Прицврстувачите на шестоаголни приклучоци се анти-кара, антикорозија и отпорност на абење. Може да работи добро во влажна околина. Добра сеопфатна точност и висока стабилност. Кога се користи, силата е симетрична и силата на затегнување е добра. Површината е мазна, убава и практична, а изработката е јасна. Нема 'рѓа во влажна околина, силна отпорност на оксидација. Широка апликација : Машински завртки и ореви идеални за одржување и замена на опрема во домот, продавниците, гаражите и другите мали продавници за поправка. % Задоволство на клиентите : Ако не сте задоволни од производот, можете да ни испратите е -пошта во секое време, ние ќе ви обезбедиме задоволителна услуга за прв пат.

Основните својства

Додатоци на производот