8 парчиња чиста месинг декоративна завртка со капачиња што се користат како огледало завртка, метални wallидни уметности, тапацирски пакувања, палети за палење за wall?

8 парчиња чиста месинг декоративна завртка со капачиња што се користат како огледало завртка, метални wallидни уметности, тапацирски пакувања,

Това е достапна
DEN 2.33
Количина на стоки:

Совршена комбинација : Месинг за украсување на завртки за завртки, завртки за бакарни дрва, украсни мијалници за завртки и бит за вежбање за да се осигурате дека можете директно да го користите производот кога ќе го добиете производот Хардверот за заклучоци на главата на завртката и мијалниците се изработени од чист бакар, што не е лесно 'рѓосан и издржлив. Покривот за завртки за хемисфера има поголем внатрешен простор, може да покрие разновидна глава на нокти. Декоративните завртки се користат широко користени во внатрешни и надворешни огледала, масички за кафе, панели за бања, гардероби, wallидни декор, знаци на продавници, знаци на куќи, таблички за имиња на опрема и друго дрво, метал, акрилик, додатоци за мебел за стакло, декоративни уметнички дела и други места вие може да мисли на. Лесно за инсталирање и чистење. (Ако го користите за прв пат, погледнете го „Вовед за употреба на производи“ во деталите подолу за мерки на претпазливост. Совршена комбинација : Месинг за украсување на завртки за завртки, завртки за бакарни дрва, украсни мијалници за завртки и бит за вежбање за да се осигурате дека можете директно да го користите производот кога ќе го добиете производот. Хардверот за заклучоци на главата на завртката и мијалниците се изработени од чист бакар, што не е лесно 'рѓосан и издржлив.

Основните својства

Додатоци на производот