Играчки за џвакање на играчки со хрчак со папагали за папагал играчки папагал играчки за играчки папагал играчки за залак играчка играчка играчка играчка играчки ?

Играчки за џвакање на играчки со хрчак со папагали за папагал играчки папагал играчки за играчки папагал играчки за залак играчка играчка

Това е достапна
DEN 2.00
Количина на стоки:

Платформа за папагали за џвакање играчка за џвакање за пакувања за кокацилии на кокацили, кои се караат мина : изработени од материјал, безбеден за птици Parakeet Toys : Совршено игралиште за вашиот мал папагал џвакање, авантурирање и желба да ги истражувате. Кази за птици за падобрани : Со дизајн на замав што ќе го задржи миленичето забавно додека ги развива своите вештини. Игралиште за птици : Популарни играчки за кокалили, паракети, папагали и други мали птици. Кејџ на верверица : одлична играчка што виси која промовира забава и вежбање. Платформа за папагали за џвакање играчка за џвакање за пакувања за кокацилии на кокацили, кои се караат мина : изработени од материјал, безбеден за птици. Parakeet Toys : Совршено игралиште за вашиот мал папагал џвакање, авантурирање и желба да ги истражувате. Кази за птици за падобрани : Со дизајн на замав што ќе го задржи миленичето забавно додека ги развива своите вештини. Игралиште за птици : Популарни играчки за кокалили, паракети, папагали и други мали птици. Кејџ на верверица : одлична играчка што виси која промовира забава и вежбање. Список на пакети 1 X Опис на стоки за играчки за птици Оваа ставка е изработена од врвен материјал за траен и употреба. Со светли бои и замав, што е визуелно привлечно за домашните миленици.

Основните својства

Додатоци на производот