Мал Егзотичен КОСТУР ЗА ПТИЦИ/Костур За Птици Што Може Да Се Прошири,Костур За Птици,Држач За кафез За Птици,Штанд За Птици,Држач За Птици, Држач За Папагали, Залихи ?

Мал Егзотичен КОСТУР ЗА ПТИЦИ/Костур За Птици Што Може Да Се Прошири,Костур За Птици,Држач За кафез За Птици,Штанд За Птици,Држач

Това е достапна
DEN 207.84
Количина на стоки:

Егзотичното Пакување Ксерч Костур е одличен начин да го одржите вашиот папагал среќен и да додадете убаво парче разговор во вашиот дом Дрвото Од Грозје Ксерчите му обезбедуваат на вашиот папагал удобност и вежбање. Поместете Ги Ксерчите (гранките) насекаде каде што вие или вашите фид желби! Изберете од различни Ксерчи и заменете ги старите Ксерчи со купување нов штанд за играње. Чистењето е лесно со големиот послужавник за фаќање на сите измет и неред. Плус Ксерчите лесно се отстрануваат и се мијат во машина за миење садови или када (видете ги упатствата за чистење на нашата веб-страница папагал. Откако вашиот папагал премногу го сакаше Ксерчот, едноставно заменете Го Ксерчот со нов! .не ги половината вашите пари морајќи да купите нов штанд за играње секој пат кога вашиот папагал џвака гранка. Седалото Ксерч е последното седало што ќе ви треба!. Продолжете да го прилагодувате Вашиот Ксерч Костур со Ксерчибилни Кроки За Брзо Заклучување, Куки За Играчки Што Може Да Се Измерат, Ксерч-Неговите и други стилови На Ксерч. Нема штетни или токсични материјали, вклучувајќи лепак, цинк и пвц. Xtraordinary : вашиот папагал е xtraordinary. Xtraordinary папагалите заслужуваат xtraordinary play stands Околина : Обезбедување безбедност на кафез, фокус на област за обука и забава на Теретана Во џунгла Рекреација И Вежбање : Обезбедување предизвик Или разиграна средина забавни Грижи И Безбедност : Обезбедување безбедна област без опасност хигиена И Исхрана : Обезбедување чисто здраво живеалиште За нивната благосостојба Продолжете да го прилагодувате Вашиот Седалото Со Брзо Заклучување крокс, ксерхабилни куки за играчки, ксерч-Нејзините и Други стилови на ксерч.

Основните својства

Додатоци на производот