SYH&засилувач;AQYE Папагали Играчки, Стринг Играчки Папагал Виси Гризе Џвакање Играчка За Брановидни Папагали, Cockatiels, Conures, Мали Папагал

SYH&засилувач;AQYE Папагали Играчки, Стринг Играчки Папагал Виси Гризе Џвакање Играчка За Брановидни Папагали, Cockatiels, Conures,

Това е достапна
DEN 179.04
Количина на стоки:

Помогнете да го мелете клунот за да спречите да стане премногу долго за папагалот да јаде правилно Исто така, намалете го притисокот, спречете ги папагалите да станат депресивни и да викаат или гризат. Усвојување на премиум пластичен материјал, тој е безбеден, отпорен на залак, еколошки и нетоксичен. Со украсен пердув, не само што може да биде како играчка за гризење птици, туку може да се користи и како украс за кафез за птици. Шарени изглед дизајн, подобро да го привлече вниманието на птицата. Натерајте ги птиците да сакаат да играат и да уживаат во забавата долго време. Лесен за инсталирање, со кука, може да се закачи на кафезот за птици. Поврзете се со горниот дел од кафезот користејќи ја подвижната кука. Помогнете да го мелете клунот за да спречите да стане премногу долго за папагалот да јаде правилно. Исто така, намалете го притисокот, спречете ги папагалите да станат депресивни и да викаат или гризат. Усвојување на премиум пластичен материјал, тој е безбеден, отпорен на залак, еколошки и нетоксичен. Со украсен пердув, не само што може да биде како играчка за гризење птици, туку може да се користи и како украс за кафез за птици. Шарени изглед дизајн, подобро да го привлече вниманието на птицата. Натерајте ги птиците да сакаат да играат и да уживаат во забавата долго време. Лесен за инсталирање, со кука, може да се закачи на кафезот за птици. Поврзете се со горниот дел од кафезот користејќи ја подвижната кука. Спецификација : 1.Помогнете да го мелете клунот за да спречите да стане премногу долго за папагалот да јаде правилно.

Основните својства

1.Help to grind the beak to prevent it from becoming too long for the parrot to eat properly. Also reduce pressure, prevent parrots from getting depressed and yelling or biting.:
2.Adopting of premium plastic material, it is safe, bite resistant, eco‑friendly and non‑toxic.:
3.With decorative feather, not only can be as a bird biting toy, but also can be used as a bird cage ornament.:
4.Colorful appearance design, better to attract bird's attention. Make birds love to play and enjoy having fun for a long time.:
5.Easy to install, with hook, can be hung onto the bird cage. Connect to the top of cage using the movable hook.:
Item Type:
 Chew Toy with Suction CupMaterial
Package List:
1 x Bird Toy

Додатоци на производот