HQPCAHL Climbing Frame Net за деца деца | Возрасни камиони приколка со тешки пребити диа 16 мм 20 см јаже скалила за заштита на нет деца безбедност мрежа за безбедност

HQPCAHL Climbing Frame Net за деца деца | Возрасни камиони приколка со тешки пребити диа 16 мм 20 см јаже скалила за заштита на нет деца безбедност

Това е достапна
DEN 735.36
Количина на стоки:

★ Безбедносен нето дијаметар на жицата 16 мм (0,63 "), растојание од мрежа од 20 см (7,9") Заштитната мрежа може да се прилагоди на растојанието на решетката и бојата што ја сакате, испратете е -пошта за да не контактирате. ★ Природна јута, фино рачно изработено ткаење, зајакната, силата е рамномерна, силата на влечење е силна, професионално засилување на сончање, мулти-влакно ткаење, направете го јажето потрајно, имаат силен отпор на влијанието. ★ Детска заштитна мрежа за умерена мекост, не е лесно да се избледи, не се плашите од ветер и дожд, долг животен век, капацитет на лежишта до 400 кг, потрајни, лесни за инсталирање и лесни за расклопување на продавницата за тоа удобно. ★ Децата што се качуваат по карго -мрежата обезбедува безбедна околина за игри за деца, јажето нето исто така може ефикасно да ги спречи главите на децата, телото низ патеката и цврсто за скалите на балкони во затворен и отворен простор за да се обезбеди безбедност на децата. ★ Мултифункционална мрежа од јаже од коноп е погодна за сите видови на сцени, коридори на вратите и прозорците, скали, балкони, огради, креветчиња, кафези за миленичиња, градинки, забавни паркови, јавни објекти, пејзажни огради, надворешни wallsидови, мрежни птици, мрежи за заштита на растенија. Добијте ги вашите деца надвор и активни! ♥ Нашата посветеност на квалитетот на мрежата за заштита и сервис на клиенти постојано се стремат да обезбедат високо квалитетни јажиња и добро искуство за купување. Ако од која било причина не сте целосно задоволни од оваа мрежа за качување по јаже, само вратете ја и ние ќе го вратиме секој денар, 100% гаранција за враќање на парите.

Основните својства

√ Product:
Child safety hemp rope net
√ Material:
hemp rope
√ Safety rope:
16MM
√ Safety net spacing:
mesh spacing 20CM
●Features:
★The rope net is easy to install, by connecting iron or wood railings, window corridors, suitable for indoor and outdoor balconies.:
★This durable safety net provides a safe gaming environment for children on the railing. Protect children, pets or toys safely.:
★Decorative hemp net uses environmentally friendly materials, and has no effect on the health of your child.:
★ You can cut the rope into the shape and size you want, and the durability of the net will not be affected.:
★ Install a rope net for your child to prevent children from falling from dangerous heights such as stairs, balconies, and windows. Protect your baby and pets safely.:
● Package:
√ 1 × Child safety hemp rope net:

Додатоци на производот