Wanromjun Kids Playground Rope Net, природно јута мрежно јаже мрежи за скалила за балкони, безбедносно јаже за мрежење за мрежна мрежа за поддршка на коноп за коноп мрежи)

Wanromjun Kids Playground Rope Net, природно јута мрежно јаже мрежи за скалила за балкони, безбедносно јаже за мрежење за мрежна

Това е достапна
DEN 1217.60
Количина на стоки:

【Прилагодена】 Безбедносен нето дијаметар на жица 8мм (0,31 "), растојание од мрежа 10 см (3,93") Заштитната мрежа може да се прилагоди за вас според вашата цел. Нето растојанието и бојата што ја сакате може да се прилагодат, испратете е -пошта за да не контактирате。. 【Јута материјал】 Нет за безбедност на децата е изработена од висококвалитетен бенгалски јута со светла боја. Долги влакна, отпорни на временски услови, издржливи и издржливи. Ефектот на декорацијата е одличен, а декорацијата покажува силна ретро атмосфера. Design Дизајн на двојно копче】 Мрежата за искачување усвојува дизајн на двојно копче во комбинација со страничното јаже, јазолот е силен, не е лесен за олабавување, мулти-влакно ткаена, униформа дебелина, потрајно. Може да ја гарантира безбедноста на вашата употреба. 【Мулти-намена сцена】 Мулти-намена нето-јаже јаже мрежа е погодна за разни сцени, коридори на вратите и прозорците, скали, балкони, огради, креветчиња, кафези за миленичиња, градинки, забавни паркови, јавни објекти, пејзажни огради, надворешни wallsидови. 【Квалитетна услуга】 мрежи за јаже од различни спецификации имаат различни намени, можете да поставите нарачка според вашите сопствени потреби. Ако сакате да ги знаете спецификациите на мрежата за јаже што одговараат на вашата употреба, можете да контактирате со нашата услуга за клиенти - особено кога користите качување, ве молиме контактирајте со услугата за клиенти за упатства. 【Прилагодена】 Безбедносен нето дијаметар на жица 8мм (0,31 "), растојание од мрежа 10 см (3,93"). Заштитната мрежа може да се прилагоди за вас според вашата цел. Нето растојанието и бојата што ја сакате може да се прилагодат, испратете е -пошта за да не контактирате。. 【Јута материјал】 Нет за безбедност на децата е изработена од висококвалитетен бенгалски јута со светла боја. Долги влакна, отпорни на временски услови, издржливи и издржливи. Ефектот на декорацијата е одличен, а декорацијата покажува силна ретро атмосфера. Design Дизајн на двојно копче】 Мрежата за искачување усвојува дизајн на двојно копче во комбинација со страничното јаже, јазолот е силен, не е лесен за олабавување, мулти-влакно ткаена, униформа дебелина, потрајно. Може да ја гарантира безбедноста на вашата употреба. 【Мулти-намена сцена】 Мулти-намена нето-јаже јаже мрежа е погодна за разни сцени, коридори на вратите и прозорците, скали, балкони, огради, креветчиња, кафези за миленичиња, градинки, забавни паркови, јавни објекти, пејзажни огради, надворешни wallsидови. 【Квалитетна услуга】 мрежи за јаже од различни спецификации имаат различни намени, можете да поставите нарачка според вашите сопствени потреби. Ако сакате да ги знаете спецификациите на мрежата за јаже што одговараат на вашата употреба, можете да контактирате со нашата услуга за клиенти - особено кога користите качување, ве молиме контактирајте со услугата за клиенти за упатства.

Основните својства

Product name:
hand-woven hemp rope net
Material:
Premium Bengal Jute
Color:
Jute (Picture Show)
Specifications:
rope thickness 8mm, mesh 10cm
Style:
retro, classic
Applicable:
decorative net, climbing net, partition net, photo wall
Notice:
1. We only sell rope nets, please exclude other decorations.:
2. Due to the difference between the light source and the display, there will be a slight color difference under normal circumstances. thank you for understanding.:
3. If any item is missing from the package received, please contact the seller to replace it. :

Додатоци на производот