Опремени чаршафи за креветчиња за девојче момче, 2 пакувања меки дрес плетено цветни чаршафи за креветчиња поставени за стандарден душек за креветчиња за креветчи?

Опремени чаршафи за креветчиња за девојче момче, 2 пакувања меки дрес плетено цветни чаршафи за креветчиња поставени за стандарден душек за

Това е достапна
DEN 1.33
Количина на стоки:

Мека и затегната - ќе бидете воодушевени од мекоста и еластичноста на нашиот лист за душеци за креветчиња, кој е изработен од висококвалитетна плетена ткаенина со добра дишење и апсорпција на пот Листовите за креветчиња кои се пријателски за кожата го носат вашето малечко во простор на удобност да спијат. Совршено вклопување - листовите за креветчиња се вклопуваат 28 '' x 52 ”стандардни душеци за креветчиња и душеци за кревет за деца. Со еластично дно од 360 °, опремените чаршафи за креветчиња можат лесно да се применат за неколку секунди и да гарантираат да останат на место. Лесна грижа - Препорачајте миење пред првата употреба. Листовите за креветчиња за бебиња можат да бидат машини што се мијат на нежен циклус и лесни за одржување. Нашите членови за креветчиња не се брчки, смалуваат или се протегаат, дури и со многу миења. Стилски образец- дизајнирани гроздобер цветни обрасци, цветни листови за креветчиња ќе бидат прекрасен декор за расадник за собата на вашето бебе. Постојат и други серии за постелнина за појавување : листови со басинет, пакувања со листови за играње, менување на капаците на подлогата. Подарок за туширање- постелнината за деца е апсолутен мора да го имате за вашиот регистар за бебиња и совршен подарок за туш за бебиња за момчиња за девојчиња и нови мајки. 2 пакувања за креветчиња за креветчиња обезбедува заменливи постелнини кога е потребно, погоден за дневна употреба. Мека и затегната - ќе бидете воодушевени од мекоста и еластичноста на нашиот лист за душеци за креветчиња, кој е изработен од висококвалитетна плетена ткаенина со добра дишење и апсорпција на пот. Листовите за креветчиња кои се пријателски за кожата го носат вашето малечко во простор на удобност да спијат. Совршено вклопување - листовите за креветчиња се вклопуваат 28 '' x 52 ”стандардни душеци за креветчиња и душеци за кревет за деца. Со еластично дно од 360 °, опремените чаршафи за креветчиња можат лесно да се применат за неколку секунди и да гарантираат да останат на место.

Основните својства

Додатоци на производот