Подвижна Дрвена Рака На креветчето, Монтирана На Ѕид Погодна За Сите Креветчиња Природна Закачалка За Larш, Безбеден Држач За Детска Соба, Мобилна Дрвена Рака На Кре?

Подвижна Дрвена Рака На креветчето, Монтирана На Ѕид Погодна За Сите Креветчиња Природна Закачалка За Larш, Безбеден Држач За Детска

Това е достапна
DEN 3.00
Количина на стоки:

САМОСТОЈНА ЗАБАВА-Лесен За Склопување, Рачно Изработен Производ И Секој Доаѓа со Упатства за ИнсталацијаСледете Ги Вашите Сопствени Мисли И Омилени Елементи Или Кукли Додадете Повеќе САМ Забава За Вас, Ќе Добиете Големо Задоволство И Среќа По Завршувањето На Собранието. Бебе кревет бел заградата виси ротирачки виси ѕвонче новороденче. МОБИЛЕН ДРЖАЧ за КРЕВЕТЧЕ-Природно Буково Дрво-Дрвениот Мобилен За Креветче Кој Е Издвоен Секој Декор За Расадник.Совршен Избор За Направете Мирно И Природно Смирувачко Искуство. кревет бел заградата бебе бел виси декорација пол. ЛЕСНА РАТА-Неговиот лесен и квалитетен дизајн го олеснува составувањето и инсталирањето во креветчето на вашето бебе.Исто така, може да се користи во склопот за време на патувањето. ПОСИЛНО-за разлика од сличните дрвени краци кои лесно ги олабавуваат врските, ние користиме завртки за зајакнување на споеви. Дрвените ленти што ги користиме се исто така пошироки и подебели, што им овозможува на нашите производи да носат тежина од 6,6 килограми. Горди сме што можеме да кажеме дека квалитетот е нашата постојана мисија. УБАВИНА И ФУНКЦИЈА ОБЕДИНЕТЕ Се-нашата мобилна рака на креветчето ќе го комплиментира вашиот дизајн на расадник.

Основните својства

Item Type:
Crib Mobile Arm
Material:
Beech
Scope of Use:
Home Decoration, Baby Bed Decoration, Gifts Giving
Weight:
Approx. 273g / 9.63oz
Package List:
3 x Wooden Stick 7 x Accessories
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.

Додатоци на производот